Lehet fejlődni fehérjeporok nélkül is?
Figyelt kérdés
15/L vagyok.160cm/49kg.A szüleim nem engedik meg, hogy vegyek fehérjeport, ezért csak az ételekből tudom bevinni a fehérjét.Nemrég kezdtem el konditerembe járni.Ha megeszek napi 25 dkg csirkemellet+25 dkg túrót, azzal be tudok vinni elegendő fehérjét?Nyilván nem csak ezeket enném.Reggelire zabpelyhet is+sok zöldséget a nap folyamán, 1-1 gyümölcsöt, és napi 5x ennék.2011. júl. 18. 09:44
1/7 escrogar válasza:
ez szűk száz gramm. elegendőnek elegendő, de sosem baj, ha többet viszel be :) napközben is egyél komplex szénhidrátokat, hogy legyen energiád. a zabpehelyből nem a cukrozott drága dobozos kell, hanem a nejlonzacskós, kilónként árult. az még sokat dob a fehérje és a komplex szénhidrát-beviteleden.
2/7 anonim válasza:
A görög atlétáknak sem volt fehérjeporuk, mégis meg lehet nézni mondjuk Mürontól a Diszkoszvetőt. Az embernek nincs ilyenekre szüksége, meg lehet oldani normális étkezéssel is.
3/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne, ezek egy kicsi +t adnak, akkor amikor a gyors felszívódás számít, ha nincs rendben az étrended nem érnek semmit.
4/7 anonim válasza:
Meg a spártaiak is milyen izmosak voltak nem? Honnan a francból tudják egyesek hogy néztek ki ezer évekkel ezelőtt az emberek. Láttad a 300ban? pffff
5/7 anonim válasza:
Gsback, ne legyél már ostoba... Tudod, nem vagyok 13 éves kis tiniliba, hogy filmekből tájékozódjak, különben nem egy ókórban készült szobrot adtam volna meg példának... De látszik, hogy te sem figyeltél művtöri órán, különben nem írnál hülyeségeket.
Ha azt hiszed, hogy csak porokkal lehet valakinek tökéletes teste, akkor csak simán lusta vagy és naiv. Évekig tartó komoly edzésekkel bármi elérhető.
6/7 anonim válasza:
Tudom, hogy szobrot adtál meg, és biztos ott álltál amikor faragta és láttad, hogy tényleg ilyen volt aki modellt állt neki. Ha azt hiszed tápkieggel nem kell évekig tartó kitartó munka, akkor idióta vagy.
7/7 anonim válasza:
72%-os: Ha azóta a modern ember kitalált valami, ami hasznos, akkor miért ne használjuk? Miért baj, hogy valaki megadja a testének az edzés utáni gyors tápanyagokat? Hülye a hozzáállásod. Ennyi erővel tévét is minek nézünk, számítógépet, autót is fölöslegesen használunk, hisz az ember sokezer évig megvolt nélkülük. Ja, hogy ezek jó dolgok? Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!