Sok a szervezetemnek?
Heti 1 pihenő mindenkinek kijár... de ez az edzés, nem edzés csak kalimpálás. 1km futás molyfing, bár kérdés mit értesz súlyzózás alatt. Elárulom neked, milyen edzéstervem volt két évvel ezelőtt nyáron:
Reggel:
6km futás
20 perc árnyékolás súllyal
tolódzkodás
húzódzkodás
felülések
délután:
20km bicikli
5 súlyzós gyakorlat naptól függően.
3 féle saját testsúlyos gyakorlat naptól függően
felülések
8km futás
este:
foci a haverokkal
késő este már szó szerint sz4rni se bírtam inkább megvártam vele a reggelt.
Ezt csináltam heti 5-6x (5 nap volt egyhuztonba edzés, 1 nap pihi, így nem a hét napjaihoz voltam kötve, ezért fordulhatott elő, hogy egyszer 6 nap edzés volt, egyszer meg 5)
Na ez terheli le az ember szervezetét nem a te kis, ugra bugrád. Persze én is rájöttem, hogy nem csak felesleges ennyit edzeni, hanem hülyeség is. Azon a nyáron bármit zabáltam nem nőttem 1g-ot sem. Viszont nagyon élveztem, és amint abbahagytam 8kg azonnal rámszaladt, de soha többé nem csinálnám mégegyszer.
Samurai: az nagyon ott volt!
Kérdező: 10x ennyi már megterhelő lenne, ennyit minden nap csinálhatsz, hogy egy kis terhelést kapjon a szervezetetd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!