Milyen otthoni tornagyakorlatok vannak?
Voltál már életedbe legalább egyszer is tesiórán? Ha igen akkor idézd fel miket csináltatott veled és a többikkel a tanár!
De ha veszel 1 darab tárcsás kézisúlyzót a gyakorlatok száma az egekbe szökik.
"Voltál már életedbe legalább egyszer is tesiórán?"
Egyszer igen, sőt még többször is XD, na de komolyra fordítva a szót, a futáson kívül nem sok hasznos dolog van. A felülés és a fekvőtámasz nem a legoptimálisabb, fekvőtámaszbólkörülbelül 15 darab megy, a felülés (hasizomgyakorlat)-ról pedig annyit hogy az izom a zsír alatt lesz.
Elsődleges célod a fogyás nem? Én nem azt mondtam, hogy hasazz mert akkor le megy a hasad. Én azt mondtam, hasazz mert azzal is égetsz kalóriát.
De vegyük már sorra a saját testsúlyos gyakorlatokat:
- fekvőtámasz
- húzódzkodás
- tolódzkodás
- guggolás
- kitörés
- hasprés
- törzsemelés
- lábemelés
tököm se tudja már.
Na szóval miért ne lenne a legoptimálisabb kiegészíteni egy kis futást pár fekvővel? Csak 15 megy? ÉS? Akkor csinálj 3*8-at az csá! Ugyan így a többivel is!
Én azt mondtam, hasazz mert azzal is égetsz kalóriát.
De vegyük már sorra a saját testsúlyos gyakorlatokat:
- fekvőtámasz
- húzódzkodás
- tolódzkodás
- guggolás
- kitörés
- hasprés
- törzsemelés
- lábemelés
tököm se tudja már.
Köszi :D
csináld ezeket. tök jó gyakorlatok, egész nap el tudnék velük szórakozni, ha nem lenne ilyen érdekes a Trónok Harca..
na komolyabban: megy 15 fekvő? kirány, fel lehetne tornázni 50-ig. vagy elég 1-2 darabot.. 1 kézen.
szerintem a következő féléves projected meg is lenne, ha ennek nekivágnál. ezek nem kimondottan izmosító gyakorlatok, de ha normálisan táplálkozol mellette, azért szépen látszani fog. a láb edzésekre feküdj rá szerintem nagyon, aztán hasra-hátra, és végül a kar dolog már csak kiegészítés, tényleg nem kell 1kézen kinyomnod fekvőtámasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!