Miért nem tudok végre lefogyni?
1. Ezt most mi honnan tudjuk? 1000 oka lehet.
2. Aki azt mondja, hogy mindent kiprobalt es semmi nem valt be neki, az csak az egyetlen jarhato utat nem probalta.
Te most min huztad fel magad? Semmi provokalot nem irtam.
Ki mondta hogy engem apuci tart el? Onallositom magam ahol tudom, de ez most rohadtul mindegy. Amugy tokre megterul az a penz, amit egeszseges kajakra koltesz. Eloszor is nem veszel felesleges szarokat, mondvan hogy "hm kostoljuk meg ezt a legujabb finomsagot", masodszor vegyuk mondjuk hogy cigizel, Egy doboz atlagban 600, ha meg sznob vagy es marbit veszel, az 720. Na az naponta 1200-1440 ft FELESLEGESEN. A tk. liszt kb. 400 ft-tal dragabb mint a normalis (a Norbis 1000-el, de csak mert ott virit a hulye feje a zacskon), a sovany turo kb. ugyanannyi, zabpehely meg olcsobb is mint a cukros nesquik szarok, na akkor most mivel dobtal ki tobb penzt?
jah hát te meg megpróbálsz sz@rból várat építeni. mi a drága? a 200 hufos félilós zabpehely ami reggelire tökéletes egy darabig? vagy a zöldségek? a csipsz többe kerül... pulyka alsócomb 500 huf/ kiló és száraz hús viszonylag. napi 5 étkezés és zöldségek natúr száraz húsok, este már csak fehérje, és intenzív mozgás számolt kalóriák mellett? megsúgom nem vagyok milliomos de meg tudom oldani csak akarni kell.
a titok marha egyszerű több szénhidrátot kell elégetni mint amennyit beviszel. és nem a norbi ducitréning meg hullahopp karika hasazással az edzés hanem a futás, a szobabicikli, és folyamatosan kitolva az időt 1 óra köré, ha ez megvan akkor az intenzitással lehet játszani, több sprint kevesebb kocogás...
akkor egyértelműbben: azért nem tudsz lefogyni mert vagy túl sokat eszel vagy túl keveset vagy alacsony intenzitáson edzel.
vagy egy kalóriamennyiség amit beviszel kajával. van egy alap kalória igény amit elégetsz a nap folyamán anélkül hogy igazából bármit tennél. alap oxidációs folyamatok, minimál mozgás, stb. van továbbá a mozgással elégetett kalória...
ha a bevitt több mint az alap és a mozgással elégetett kalóriák száma akkor hízol ha egál akkor semmi nincs, ha kevesebb fogysz.
ezért nem fogysz...
Probald mar meg leirni ezt a szot normalisan legyszives. Sajnos degeneralt vagy, ezert neked nem segitunk.
Bix, Budapesten annyi, legalabbis ugy emlekszem. De mindegy is, peldanak jo volt :D
Ezaz kossunk csak bele olyanba amirol a masik nem tehet.
Milyen normalis valaszt varsz meg? Bix mindent leirt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!