Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy a büdösbánatba tudok már...

Hogy a büdösbánatba tudok már végre lefogyni? Ti?

Figyelt kérdés

170 cm vagyok és 72 kg-ról indultam. Most 66kg lettem. Jól érzem magam, de nekem a célom az 57. Most 2 hete naponta (max héten 2 nap kihagyással) futok 40 percet reggelente. Néha meg kis felülés. Zöldséget és gyümölcsöt zabálok, lisztet kihagyom, de most az utóbbi napokban....chh...lecsúszik pár pogácsa. Természetesen ezt igyekszem futással kompenzálni.

Hogyan fogyhatnék tovább? Tudom a liszt nem kéne, de most volt egy pár "zűrös" napom, és kezdek el is telni vele. Csokit, cukrot nem eszem, nem is kívánom.

26 L

2011. ápr. 8. 13:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez így jó? Mit tanácsolnátok még? (Ja, még hozzá: L-karnitint szedek, vitamint, Skytech Reformot is.)
2011. ápr. 8. 13:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Futásról annyit, hogy januárban kezdtem el (ekkor voltam kb 70 kg) és akkor még 15 percet tudtam max futni, utána már kiköptem a tüdőmet. Most átlagban futok 40 percet, de ez úgy kb., hogy egyik nap 30 percet, ha nem megy, másik nap meg 1 órát. Általában nem is a fáradtság adja fel (1 óra futás után) ezt nálam, meg a kitartás, hanem a térdem fáj néha...
2011. ápr. 8. 13:29
 3/13 anonim ***** válasza:
jó lenne variálni a mozgást. intervallumos futás, vagy pedig beiktatni egy kis biciklizést, ha lehetséges.
2011. ápr. 8. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémádat. 6 kilót fogytál, és ha tovább folytatod, lesz több is.

Az 57 viszont kevés, 60 alá ne menj!

2011. ápr. 8. 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Sziaa! Nekünk azt mondta a tesitanárunk, hogy az interval edzés az nem fogyaszt, hanem állóképességet növel. És szerintem nem a futás a legjobb mozgásforma, ha fogyni szeretnél, hanem a biciklizés, a tempós séta, és a lassú kocogás, amit tudsz tartósan csinálni, legalább 1 órán keresztül- de úgy, hogy érezd, hogy gyorsul a szívverésed, izzadsz is, de ne halj bele közben, mert az nem éget zsírt, ha túlhaladsz egy bizonyos pulzusszámon :)
2011. ápr. 8. 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:
pacsi annak a tesitanárnak. ha az intervallumos edzés nem küldi le rólad a zsírt, akkor nem tudom mi...
2011. ápr. 8. 14:30
 7/13 ghini83 válasza:
Először is gratula az eddigiekhez. Sztem ha ezt folytatod tovább tudsz fogyni. A futással kapcsolatban annyit, hogy inkább pihenj közte kicsit, csak ne erőltsd meg magad, illetve ne menjen fel túlságosan a pulzusod, mert akkor már nem zsírt égetsz. És próbálj meg inkább mondjuk 60 percet mozogni, mert a szervezetnek kell kb 30 perc mire zsírt tud égetni, viszont ha túlhajtod magad, akkor nem a zsírraktárakból fog "mazsolázni". Egyébként meg kitartás és ügyes vagy. Nekem is kéne, csak még nem tudtam magam rávenni :)
2011. ápr. 8. 14:42
 8/13 anonim válasza:
Ne zabálj annyit Öreg ! A sima pogácsát hagyd el!! Mert annál nincs szarabb ! Helyette fél liter meleg tejeskávéval egyél meg 10-15 db. tepertős pogácsát és utána 6-8 db. tojásból csinálj rántottát, megpaprikázod és 3 zsemlével bevágod! Ez reggelire. Ezután másfél órát ejtőzz. (nagyon fontos) Rendesen tízóraizz, ebédelj, uzsonnázz és jöhet egy kiadós tartalmas vacsora. 2 órát TV-zhetsz. utána alvás reggelig. Ne legyen a napi 7-9 sörnél több. Ha bevált, jelezd !
2011. ápr. 8. 15:00
 9/13 anonim ***** válasza:
ENNYI OKOS EMBERBŐL MÉG SENKINEK NEM TŰNT FEL, HOGY A KÉRDEZŐNK NEM EMLÍT FEHÉRJEBEVITELT?????
2011. ápr. 8. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:

f@szom!

az utolsó mondott értelmes dolgot!

minden étkezésnek tartalmaznia kell fehérjét és ch-t! a gyümölcs teli van cukorral! barnarizs,sovány húsok,halak...stb! és sok-sok víz!

2011. ápr. 8. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!