Tippeket kérnék, min kéne javítanom?
Ezeket a képeket ma reggel készítettem, persze rá raktam egy smileyt a fejemre nehogy ciki legyen.
Most kb egy hónapig nem fogok igazán tudni edzeni, de az után azt tervezem komolyan belekezdek.
Azt gondoltam hogy lábakat, vállakat, karokat, és mellre rakom a fókuszt..
De szeretném hallani mások véleményét hogy milyen program lenne jó..
Testmagasság: 180 cm és kb 70 kg
köszönöm a válaszokat segítséget
(elnézést kérek ha rossúl írtam valamit de nem magyarországon élek, próbálok javítani, de 20 évesen kicsit nehezebb mint mondjuk 6 évesen helyesen megtanúlni)
Simán tömegelj,ha mégis kiemelnék vmit és a képek alapján le van maradva az a széles hátizom,csukja a váll első része.
Itt nem értem igazán milyen izomra gondolsz, vagy hogy hogyan edzem.
A hátam ellég nagy, legalábis ezt mondogatják nekem, most nem vettem képet a hátamról..
Egy ilyen prógram akkor jó, vagy mit lehetne hozzá tenni vagy más hogy csinálni:
Hétfö: hát és biceps
szerda mell és triceps
péntek láb és váll
Írtam,hogy a képek alapján.
De az ideális hát méretet te is megállapíthatod.Leméred a derekad és a befeszített mell-hát méretnek kb40cm-el kell nagyobbnak lenni,sportos testnél,nem testépítőnél.
Nekem nem jött be az izomcsoport/1 hét pihi.
Persze ha fejlődsz tőle,akkor tarts meg,de én a combot kivéve 2x edzem minden izomcsoportot a héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!