Szeretnék segítséget v tippeket kérni! (? ) (ollie)
Figyelt kérdés
már egy jó ideje próbálom megcsinálni (ollie) számtalan vidit megnéztem és sok dolgot olvastam vajon mit rontok el de egyszerűen nem meg pedig minden nap próbálkozok vele... állva még csak-csak megy de gurulva egyáltalán nem sikerül visszaérkezni a deszkára (bár lehet h az ugrásnál rontom el) má teljesen el vagyok keseredve és fel is idegesít az egész nem valaki tud tippeket adni xD vagy leírni mit rontottatok el sokszor a tanulásnál?2011. aug. 10. 23:43
1/2 bix válasza:
látni kéne hogy hogy csinálod... érted most ezt honnan szüljük meg anélkül? lehet hogy az alap lábtartás nem jó. lehet hogy a popp lassú és nincs benne elég erő, gurulás közben okozhat gondot, belassul a deszka. lehet hogy a felhúzás nem elég, lehet hogy nem dőlsz bele eléggé... vedd föl videóra, és hasonlítsd össze egy jóval...
pl itt van pár képkocka
2/2 A kérdező kommentje:
mi az h nem dőlök be eléggé?
2011. aug. 11. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!