Anyukák! Fogyókúrás tippeket, segítséget kérnék. Ti hogy csináljátok és mennyit sikerült leadni?
Én majdnem 2,5 éve szoptatok, kb 2 éves szoptatás után kezdtem "fogyózni" leadtam 7 kilót, most 61 kiló vagyok.
Kevesbbet ettem, semmi cukor, édesség, vacsira zöldség, ja és nem reggelizem, először 11 körül eszek.
ha nasizni vágyok, veszek update pudingot, somlóit.. vagy csinálok túrókrémet szintén édsítővel.
csoda fogyókúra nincs, ekvesbbet kell enni és bizony-főleg az elején- sokszor előfordult, hogyeste 9 felé a "kiadós vacsora(pl egy fej saláta magában ecettel, oajjal, avgy 1 cukkini párolva, szóvaal ilyenek) után kopogott a szemem, de nem ettem.
Amúgy szülés után enm volt rajtam plusz kiló, de alapvetően szerettem volna már kicsit lefogyni, mondjuk még pár kiló lemehetne.
Norbi Update életmód csodákra képes.
Nem fogyókúra, hanem életmód: étkezés, mozgás, mindezek előtt fejben rendbe tenni a dolgokat...
Én már 12 kilót leadtam.
Olvasgass róla, isteni kaják vannak, szinte bármit ehetsz, nem kell éhezni --->feszültnek lenni.
De persze csak szoptatás után. Addig csak simán odafigyeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!