Már izmos láb vékonyítására milyen sport vagy torna
jó? 15/L
Figyelt kérdés
166 centi 49 kiló vagyok tehát diétázni/fogyózni nem akarok, a felső testem elég vékony a lábamhoz képest ezért szeretném azt is vékonyítani. Izmos vagyok mert küzdősportoltam meg futottam is régebben. Két éve 17 kilót fogytam, már az is jó lenne, ha legalább azt a megmaradt husi+bőr felesleget el tudnám tüntetni a lábaimról (nem sok). Mit ajánlotok?
ez mi a kopasz kutya volt "akkor mellem nem lesz" ??
miért, hova tűnik a melled.. áááááhh.
2011. júl. 12. 21:26
22/27 A kérdező kommentje:
Így is pici mellem van, a futástól meg ég a zsír ergo a mell is, mivelhogy zsírszövetből van...
2011. júl. 12. 21:37
23/27 anonim válasza:
én azért válaszolok.. számodra elég az, hogy ha megfogadod amit írok alapvetően előbbre jutsz a kérdéseddel kapcsolatban.
nem olvasom vissza magam, de nem azt írtam, hogy "izmosíts"? ennek piszkosul semmi köze a tested zsírtartalékához, a melledhez (bár ha a mellizmot edzed épp. lehet kellemesen jó hatása, mindegy) nem tudom honnan jött ez a fogyásos gondolatod :/
2011. júl. 13. 08:41
24/27 anonim válasza:
Én azért írok neked mert eléggé hasonló alkatunk van. Én is sportolok most is, atlétika, futás, bicaj, és a vádlim hát eléggé izmos. De a tiéd sztem tök jó, enyém nagyobb és izmosabb. Abból fogyni csak fogyókúrával lehet. Vagy ha nem mozogsz a lábadra, az izom zsírré válik és elveszti a formáját, nem lesz szép. Én azt javaslom, nekem is ez vált be, h lábra kevésbé edzek, nem futok plusszba, elég csak edzésen, és elkezdtem felülre is kicsit edzeni. Nekem is pici a mellem de a rendszeres tornától még nem lesz kisebb. Tehát folyamatos mozgás és sportolás, lábra kicsit, fentre több, de csak úgy otthoni szinten. Így megmarad a formád és még nem is fogysz. Mondjuk a képen látszik h formás, de az nem látszik h mennyire izmos. Az enyém nagyon az és már megbarátkoztam vele, próbáld meg te is.
2011. júl. 13. 12:19
25/27 anonim válasza:
utolsó!
izom miért válik zsírrá? hogy? mikor? mivégre? a bölcsek kövével talán, alkímiával. de akkor már arannyá váljon inkább.. milyen butaság már ez :/
2011. júl. 13. 15:46
26/27 anonim válasza:
Hát nem szó szerint válik zsírrá, csak nagyobb lesz a zsír tartalma és puha, löttyedt lesz. Arannyá ne váljon, ki fogja azt cipelni, :-)
2011. júl. 14. 09:54
27/27 anonim válasza:
igen.. nekem pl. alapból "arany lábam" van, tehát én sem örülnék ha nemesfémmé lenne de csillogna is :/
lehet, úgy értette, hogy évek alatt az izmok edzés nélkül valóban jócskán veszítenek a tömegükből, és megfelelő zabálással meg elzsírosodhat.. őőmm, hogy erre nem gondoltam O_O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!