Okozhat függőséget a sport, a torna a testmozgás?
Figyelt kérdés
Nem mintha baj lenne, de nálam mintha kialakult volna ilyesmi :)
Na nem nagy dologról van szó, hanem elkezdtem 1-2 hónapja Rubint Réka DVD-jére tornászni, és nemhogy megunnám, hanem mindig egyre gyakrabban és többet akarok csinálni. Nagyon jól esik és ártani biztos nem fog mint más szenvedélyek, sőt :) Eredménye is van már.
Lehet hogy Rékának is köszönhetem, mert bár azelőtt Béres Alexandra szimpibb volt, az ő tornájára inkább elalszom, olyan uncsi. Réka meg olyan jó pörgős, magával ragadó.
2010. márc. 25. 18:23
1/3 anonim válasza:
Exorexia-nak hívják, bár nálad ez nem alakult ki szerintem.
2/3 anonim válasza:
Olvastam, hogy a testünk alapvetően mozgásra van berendezkedve. Nézd meg a gyerekeket, szinte egész nap meg nem állnak! Egyszerűen annyi történt, hogy a rendszeres testmozgástól már van elég energiád, és a szervezeted nem az egésznapos punnyadást kívánja, amihez a legtöbb, fizikailag inaktív életet élő felnőtt hozzászokott az évek során.
3/3 anonim válasza:
Szerintem amíg nem viszed túlzásba, nem baj :D Persze, amikor az ember látja, hogy változik a teste, ráadásul j irányba, akkor természetes hogy még többet szertne, de amíg nem emiatt csinálod, hanem cak mert élvezed, aggodalomra semmi ok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!