Már izmos láb vékonyítására milyen sport vagy torna jó? 15/L
Figyelt kérdés
166 centi 49 kiló vagyok tehát diétázni/fogyózni nem akarok, a felső testem elég vékony a lábamhoz képest ezért szeretném azt is vékonyítani. Izmos vagyok mert küzdősportoltam meg futottam is régebben. Két éve 17 kilót fogytam, már az is jó lenne, ha legalább azt a megmaradt husi+bőr felesleget el tudnám tüntetni a lábaimról (nem sok). Mit ajánlotok?2011. júl. 12. 13:49
1/27 anonim válasza:
Fuss rengeteget, attól a lábadon levő izom mérete csökkenni fog.
2/27 anonim válasza:
husi fölösleget?
hát jó.. legyen.
1. érzéstelenítő injekció.
2.bebök.
3.kés elő, fölösleg kivág, elvileg veszélyes hulladék de nekem küldhetnéd postán. ma is hús helyett épp valami virslit eszem, nekem jól jönne.
az izomzat edzéssel erősödik, formásodik. a tartaléktápanyag ZSÍRT diétás étrenddel tudod megvárni, míg elfogy (elhasználódik) az izom terhelés nélkül viszont elkezd veszíteni a tömegéből, ugyan ez éhezéskor, vagy vágásnál.
3/27 A kérdező kommentje:
Mondom hogy futottam és attól csak még izmosabb lettem, ráadásul a mellem is elég kicsi nem akarok abból fogyni.
2011. júl. 12. 14:02
5/27 anonim válasza:
6/27 A kérdező kommentje:
A képen lévő nő vádlija jó de olyan comb az én alakomhoz már vastagnak számít.
2011. júl. 12. 14:07
8/27 anonim válasza:
izmon nincs mit eltűntetni, ha egyszer felépítetted, akkor szerencsés vagy, már meglehet az esélyed, hogy egyszer pl. megtanulsz rúgni. na? :)
de tényleg kivághatod :D
9/27 A kérdező kommentje:
Megpróbálok keresni olyan képet amin nem vagyok felismerhető...
2011. júl. 12. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!