Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Diétázni ez így jó lenne?

Diétázni ez így jó lenne?

Figyelt kérdés

rizst+csirkemellet+zöldséget eszem csak + fehérje+ vitamin meg zsírégető

Reggel: 1 fehérje turmix meg ide még mit egyek pluszba?( ez úgy 10 körül)

Elmegyek edzeni hazajövök rizs,csirkemell,zöldség ( 1 óra körül)

4kor: turmix

7kor: rizs,csirke.zöldség

9kor: ide mit egyek?

vagy írjatok valami jót létsz

2011. júl. 11. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyiségeket kérünk. És 9 kor csirke+zöldség.
2011. júl. 11. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Edzés előtt, pláne reggel mindenképpen fog kelleni valami komplex ch. Erre tökéletes lesz a zabpehely a fehérjével. Este 9kor a csirkemell + zöldség mellé én még raknék lenmagolajat.
2011. júl. 11. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen, mennyiségeket kéne látni. Reggel mehet a fehérje mellé zab, tök finom. /nem az én dolgom, de az edzés előtti kajám nekem mindig szilárd, nekem jobb az úgy/ Edzés után megy a fehérjeturmix gyors ch-val?

Estére meg akár ehetsz sovány túrót is.

2011. júl. 11. 23:42
 4/10 anonim ***** válasza:

mostlátom, hogy diéta. :DDDD

Akkor edzés utáni gyors ch visszavonva, a többi marad. És a mennyiség így még fontosabbak. :D

2011. júl. 11. 23:43
 5/10 A kérdező kommentje:

reggeL: zabpehely 35g

50g csirke,70g rizs így jó?

2011. júl. 11. 23:47
 6/10 A kérdező kommentje:
vagy 40 g rizs legyen?
2011. júl. 11. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Te, nem érzed úgy, hogy esetleg az is számít valamit, hogy hány kiló vagy?
2011. júl. 11. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Igazából nem írtad a nemedet, tömegedet, magasságodat, testzsírszázalékod, testkompozíciód. Végzel-e súlyzós edzést, aerobot, kardiót? Ha igen mennyit? Ennek hiányában mennyiségi adatokat nem nagyon tudunk mondani. Bár látatlanban érzem, némileg rosszak az arányok. Az étkezésenként 50g csirkét, igazából(pláne, hogy ez is csak napi 3) egy 50kg-os nőnél is kevesellném, akin csupán a létminimumhoz elegendő izomzat van.
2011. júl. 12. 00:01
 9/10 A kérdező kommentje:
76kg, 17f akkor irjátok le létsz mennyi jó mert ebben a diétás dolgoban nem vagyok ott és 2 éve végzek súlyzós edzést
2011. júl. 12. 00:50
 10/10 anonim ***** válasza:
2g/tskg fehérje (esetedben ~150g) végig kelleni fog. A ch-t szerintem indíthatod olyan 200g-ról és nézd meg, hogy reagálsz rá egy hét után. Ha nem elég a fogyás akkor csökkentheted 50g-al. A csökkentéssel fellépő éhségérzetet lehet mérsékelni, ha nem egyik napról a másikra csökkented 50g-al, hanem pl 3 nap alatt viszed le.
2011. júl. 12. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!