Hetente hány melledzés a megengedhető?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 22:57
11/40 anonim válasza:
akkor azt tegyük hozzá hogy vörös zoli meg bunny a testépítésről beszél, amikor heti 2-t engednek. a testépítés pedig a koxról szól. tehát ha koxos vagy, tökéletes a heti 1, jól átdolgozva. én viszont heti 3-4 melledzést csinálok,és kiválóan fejlődik. Akitől ezt a tanácsot kaptam, az pedig akárkit odaver ezen az oldalon,még azokat is akik teljesítmény nélkül okoskodnak, tehát nyugodtan mehet a 3-4 edzés(természetesen rövidebb ideig mint egy önálló melledzés)
12/40 anonim válasza:
3-4 nap mellezni?:D biztos baromi nagy odafigyeléssel, pontossággal csináljátok, mert ha ugy lenne akk valószinű, h nem tudnátok minden másnap edzeni rá. a kettő még elfogadható, de sztem is az 1 az ideális
13/40 anonim válasza:
az előző kommentben már leírtam, heti 3-4, fejlődik, erősödik. problem?
14/40 anonim válasza:
Barátom! Ne problem?-ozzál már,te úgy csinálod ahogy akarod,1000 emberből 999azt mondja elég egy!!!
(testépítők,személyi edzők...stb)
Ha te többször edzel és fejlődsz annak nagyon örülünk,de ne mondogasd kezdőknek légyszíves,ne menj szembe TÉNYEKKEL!!!
15/40 anonim válasza:
Írd oda hogy te nem TESTÉPÍTÉSRŐL BESZÉLSZ,HANEM ERŐEMELÉSRŐL. És ne vergődj az edződdel,elhisszük.
De akkor ő az egyetlen edző az országban aki ezt mondja.
16/40 anonim válasza:
Ha 4et mellezik valaki, akkor a többi izommal mi lesz?
17/40 anonim válasza:
a többi izommal az lesz hogy azokra heti 1
19/40 anonim válasza:
az első értelmes ellenérv. az arányok, főleg azokra gondolok akinek le van maradva a melle
20/40 anonim válasza:
Lényeg a mell bicepsz tuggyátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!