Ki milyen sportot űz rendszeresen, illetve korábban miket csinált? Azt miért hagyta abba, miért kezdett újba?
Korábban rendszeresen hegyikerékpároztam, meg táncoltam néha úsztam.
Aztán elköltöztem az alföldre és itt a bicikli már nem volt ugyanaz. Nincs erdő, nicsenek hegyek. A tánchoz meg nem találtam megfelelő partnert.
Így most úszás, aerobic néha. Meg maradt még a kondi.
nem tudom, hogy az utolsó hozzászóló hány éves, a 18-ból ítélve már több, 15éves osztálytársam 14 évesen vasember kategóriába(Ironman) triatlonon saját korcsoportban első, míg a felnőtt korcsoportban második lett. kajakozik is, úgyhogy szerintem edzettsége miatt. :)
amúgy én PowerPlate-es tornát próbáltam ki, 2hónapig(a télen) azért hagytam abba, mert nem használt a végén már semmit.(nem láttam eredményt... sem súlyban, sem centiben.) futok nyaranta. röpi, azért hagytam abba, mert nincs suli... kosár. otthagytam, mert nem sok az önbizalmam, ezért nem tudtam a maximumot teljesíteni, és állandóan bénáztam.
most 2 napja aerobicozok, izomláz az már van, nem tudom meddig fogom bírni.:D remélem sokáig.
2-3 hónapig apával edzettem rendszeresen, de tanulás mellett annyira elfáradtam, hogy nem bírtam tovább csinálni. itt a nyár. újult erővel fogok neki mindennek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!