Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki milyen sportot űz rendszere...

Ki milyen sportot űz rendszeresen, illetve korábban miket csinált? Azt miért hagyta abba, miért kezdett újba?

Figyelt kérdés

Korábban rendszeresen hegyikerékpároztam, meg táncoltam néha úsztam.

Aztán elköltöztem az alföldre és itt a bicikli már nem volt ugyanaz. Nincs erdő, nicsenek hegyek. A tánchoz meg nem találtam megfelelő partnert.

Így most úszás, aerobic néha. Meg maradt még a kondi.

2011. jún. 29. 12:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az ironman nagyon durva. Sok sikert hozzá.
2011. jún. 29. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy az utolsó hozzászóló hány éves, a 18-ból ítélve már több, 15éves osztálytársam 14 évesen vasember kategóriába(Ironman) triatlonon saját korcsoportban első, míg a felnőtt korcsoportban második lett. kajakozik is, úgyhogy szerintem edzettsége miatt. :)

amúgy én PowerPlate-es tornát próbáltam ki, 2hónapig(a télen) azért hagytam abba, mert nem használt a végén már semmit.(nem láttam eredményt... sem súlyban, sem centiben.) futok nyaranta. röpi, azért hagytam abba, mert nincs suli... kosár. otthagytam, mert nem sok az önbizalmam, ezért nem tudtam a maximumot teljesíteni, és állandóan bénáztam.

most 2 napja aerobicozok, izomláz az már van, nem tudom meddig fogom bírni.:D remélem sokáig.

2-3 hónapig apával edzettem rendszeresen, de tanulás mellett annyira elfáradtam, hogy nem bírtam tovább csinálni. itt a nyár. újult erővel fogok neki mindennek.:)

2011. júl. 1. 16:53
 13/14 WBTBWB ***** válasza:
Hosszútávú triatlonon (egyéniben) 20. életévét betöltött ember indulhat :) A Magyar Triatlon Szövetség hivatalos versenyszabályzatában van benne. Úgyhogy az a srác valamit elnézett, valami más távon indult... egyébként meg kizártnak tartom, hogy egy 14 éves gyerek leússzon 3,8km-t, letekerjen 180km-t, és fusson egy maratont a végén, mindezt 16 óra alatt... Egyébként nemsokára 19 leszek, szóval jól gondolod :)
2011. júl. 1. 23:03
 14/14 anonim ***** válasza:
itt vidéken lehet, hogy mások a távok, de tényleg vasember kategóriába indult, ahol első és második helyet ért el. behozta a díjat is, és mivel a tesitanár a volt osztályfőnökünk, ezért ő is mondta, mert ő is ott volt...
2011. júl. 2. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!