Ki milyen sportot űz rendszeresen, illetve korábban miket csinált? Azt miért hagyta abba, miért kezdett újba?
Korábban rendszeresen hegyikerékpároztam, meg táncoltam néha úsztam.
Aztán elköltöztem az alföldre és itt a bicikli már nem volt ugyanaz. Nincs erdő, nicsenek hegyek. A tánchoz meg nem találtam megfelelő partnert.
Így most úszás, aerobic néha. Meg maradt még a kondi.
én régebben szertornáztam 7 évet aztán meg kosaraztam úsztam.
most vízilabdázok és falatmászok meg kerózok és Debrecenben lakom
ja és a szertornát azért hagytam abba mert az önkormányzat nem támogatta az 1esületet és bezárt pedig országos bajnokok voltunk
úszást az edző abbahagyta, a kosár pedig elköltözött máshova
Évekig Judoztam és kézilabdáztam.Majd gyerekszülés után,és külföldre távozás miatt,ma csak úszni járok,és néha kondi terembe..Jó lenne valami jó kis sport de egyedül nincs kedvem elmenni..
38/N
7-12:Judo
12-14:Kravmaga
14-20:Napi szinten 2 óra kerékpározás(MTB,Downhill:)))
Amúgy hobby szinten foci
Amióta meg van pénz és van autó :Néha elmegyek nyomni neki elzárt helyeken,amatőr rally
De bringázni szeretek a legjobban:)
13:21-es vagyok el is felejtettem,hogy 4 évig kondiztam és 2 évig jártam úszni ,16-20 éves koromig:)
De a kondit egy éve abbahagytam baleset miatt e most majd újra kezem
4 év karate vele párhuzamban kondiztam
2 év thai box
1 év kosár
1 év foci
most futok.
Eddig folyamatosan bicikliztem, nem sportként. 50 km-t is könnyedén, kifáradás nélkül le tudtam tekerni /tudom, nem nagy eredmény/
Most súlyzós edzés.
Biciklizni most is szeretek, csak ne fújjon a szél, és szóljon a zene a fülembe! :D
háát kb. 7-11 éves koromig táncoltam( versenyek)
azért hagytam abba,mert meghíztam:(
utána próbáltam szinte mindent teniszezni,jártam jiu jitsu-ra ..de a tánc volt az igazi:/
most 15 vagyok futni járok,meg bicajozni+ görkori:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!