Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki milyen sportot űz rendszere...

Ki milyen sportot űz rendszeresen, illetve korábban miket csinált? Azt miért hagyta abba, miért kezdett újba?

Figyelt kérdés

Korábban rendszeresen hegyikerékpároztam, meg táncoltam néha úsztam.

Aztán elköltöztem az alföldre és itt a bicikli már nem volt ugyanaz. Nincs erdő, nicsenek hegyek. A tánchoz meg nem találtam megfelelő partnert.

Így most úszás, aerobic néha. Meg maradt még a kondi.

2011. jún. 29. 12:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

én régebben szertornáztam 7 évet aztán meg kosaraztam úsztam.

most vízilabdázok és falatmászok meg kerózok és Debrecenben lakom

2011. jún. 29. 13:02
 2/14 anonim ***** válasza:

ja és a szertornát azért hagytam abba mert az önkormányzat nem támogatta az 1esületet és bezárt pedig országos bajnokok voltunk

úszást az edző abbahagyta, a kosár pedig elköltözött máshova

2011. jún. 29. 13:03
 3/14 anonim ***** válasza:

Évekig Judoztam és kézilabdáztam.Majd gyerekszülés után,és külföldre távozás miatt,ma csak úszni járok,és néha kondi terembe..Jó lenne valami jó kis sport de egyedül nincs kedvem elmenni..

38/N

2011. jún. 29. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:

7-12:Judo

12-14:Kravmaga

14-20:Napi szinten 2 óra kerékpározás(MTB,Downhill:)))

Amúgy hobby szinten foci

Amióta meg van pénz és van autó :Néha elmegyek nyomni neki elzárt helyeken,amatőr rally

De bringázni szeretek a legjobban:)

2011. jún. 29. 13:21
 5/14 anonim ***** válasza:

13:21-es vagyok el is felejtettem,hogy 4 évig kondiztam és 2 évig jártam úszni ,16-20 éves koromig:)

De a kondit egy éve abbahagytam baleset miatt e most majd újra kezem

2011. jún. 29. 13:22
 6/14 anonim válasza:

4 év karate vele párhuzamban kondiztam

2 év thai box

1 év kosár

1 év foci

most futok.

2011. jún. 29. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:

Eddig folyamatosan bicikliztem, nem sportként. 50 km-t is könnyedén, kifáradás nélkül le tudtam tekerni /tudom, nem nagy eredmény/

Most súlyzós edzés.

Biciklizni most is szeretek, csak ne fújjon a szél, és szóljon a zene a fülembe! :D

2011. jún. 29. 13:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Azért nem mindegy, hogy az 50km milyen terepviszonyok között teljesíted. :)
2011. jún. 29. 13:59
 9/14 anonim ***** válasza:

háát kb. 7-11 éves koromig táncoltam( versenyek)

azért hagytam abba,mert meghíztam:(

utána próbáltam szinte mindent teniszezni,jártam jiu jitsu-ra ..de a tánc volt az igazi:/

most 15 vagyok futni járok,meg bicajozni+ görkori:)

2011. jún. 29. 14:03
 10/14 WBTBWB ***** válasza:
7-10 éves koromig judo (törés miatt hagytam abba), 11-12 éves: foci (nem volt rá időm a suli mellett), 15-18: úszás (versenyszinten, ezt azért hagytam abba, mert a futás jobban megtetszett), jelenleg 18-: hosszútávfutás versenyszerűen, oúti bringa hobbiszinten, úszás szintén maradt hobbiszinten. Sportkarrierem most még messzi céljai: IronMan hosszútávú triatlon teljesítése néhány éven belül, illetve a Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon egyszer abszolút első 10-ben végezni, valamint félmaratont futni 1:10-en belül :)
2011. jún. 29. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!