Milyen zsírégetőt vegyek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, március óta járok edzőterembe.
Eddig nem sok változást látok magamon, ezért szeretnék valami zsírégetőt szedni, de még nem tudom milyet.
Vagy még ne szedjek semmi ilyesmit?
Ha igen, akkor milyet, ezek közül?
2011. jún. 27. 22:30
11/18 A kérdező kommentje:
akkor ilyen semmit nem érő szarokat adnak el 6 ezerért?
2011. jún. 28. 18:27
12/18 anonim válasza:
hát kábé. Amíg nincs diétád, nem végzel komoly súlyzós edzést (ennyi idősen ne is végezz), addig teljesen felesleges.
13/18 A kérdező kommentje:
mért nem végezhetek?
2011. jún. 28. 22:50
14/18 A kérdező kommentje:
2év mulva tudnék menni MMA-ra vagy ilyesmi, addig nem járhatok konditerembe? hogy ne olyan olyan gyenzén menjek, legyen rajtam vki?
2011. jún. 28. 22:56
15/18 anonim válasza:
13 évesen nem érdemes nagy súllyal edzeni. Nem tudod helyesen végrehajtani a feladatokat, és ez ilyen korban elég veszélyes. Kis súllyal, átmozgató jellegű edzés csinálhatsz. De ahogy már mondtam, egy birkózó edzés sokkal jobb lenne, megerősödnél, és az MMA-hoz is hasznos tudást szereznél.
16/18 anonim válasza:
Elmondom neked, milyen zsírégetőt vegyél: Ugrókötél, futócipő, esetleg egy használt bicikli, ha még belefér.
17/18 anonim válasza:
figyelj ide kisanyam
a fogyas titka a mozgas es az hogy odafigyelsz mennyi kaloriat eszel meg, mehetsz edzoterembe vagy akarhova, ha utana betomsz egy nagy tabla csokit..
szoval ugyelj a pofadra hanem a budos eletbe nm fogsz lefogyni..
18/18 TOMAtm válasza:
l-carnitin + zöldtea + Króm + diéta + edzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!