Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen zsírégetőt vegyek?

Milyen zsírégetőt vegyek?

Figyelt kérdés

Annyiféle van a shop.builder.hu-n is, nem lehet dönteni..

Kb 4000 Ft körül akarok venni.

Persze mellette diétázok, mozgok is, csak elég lassan megy minden.

ha lehet légyszíves a kérdésre válaszoljatok, köszi. :)

2011. márc. 6. 12:31
 1/8 Da puta madre ***** válasza:

6640,- , de állítólag ez a legjobb, leghatásosabb. Azért csak állítólag, mert nekem nincs rá szükségem, de sokan dicsérik.

[link]

Lehet, hogy lassan megy, de ismered a mondást: 2lassan, de biztosan". a diéta és a mozgás a lényeg, megfelelő mennyiségű szénhidrát, és fehérje.

2011. márc. 6. 12:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezt néztem én is, de nekem drága.. :S

ÉS ha lehet nem termogén zsírégetőt akarok, mert kicsit magas a vérnyomásom, és kiskorom óta a testhőmérsékletem is (kb 38°C-os mindig), szóval amikor termogént szedtem, majdnem megsültem...

2011. márc. 6. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Bármilyet kiválaszthatsz 4000 alatt, mert ugyanannyit ér mind. Önmagában semmit sem használnak, ha diétázol meg mozogsz, akkor meg nem kell, mert annak amúgy is meglesz az eredménye. Nem baj, ha lassabban, legalább tartós lesz, csak ne add fel. Inkább vegyél magadnak valamit abból a pénzből. :D
2011. márc. 6. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Ja, és ha magas is a vérnyomásod, akkor én nem kísérleteznék mindenféle szerekkel a helyedben.
2011. márc. 6. 13:27
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem nagyon magas, és ha veszek be napi kb 1 szem nyugtatót, akkor meg normális lesz. Igazából csak a hét kb 3-4 napján magas, nem tudom mitől.

És szerintem nagyon kevés 4 hónap alatt 12 kg-t fogyni 120 kg-ból.

2011. márc. 6. 13:31
 6/8 Da puta madre ***** válasza:
A nyugtató az nem vérnyomáscsökkentő. A súlyodtól lehet magas a vérnyomásod, és a hőmérsékleted is. Hosszabb távon meg úgy is tudod, hogy milyen káros a túlsúly. Mozogj többet, diétázz, és lesz eredménye. Sok sikert!
2011. márc. 6. 13:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Beveszem, és alacsonyabb. Sokat stresszelek, ettől magas szerintem.

Mozgok, diétázok, érted?:)) Emellé keresek valami zsírégetőt. Ez volt a kérdésben is.

2011. márc. 6. 14:35
 8/8 Da puta madre ***** válasza:
Én értem, viszont ezeknek a szereknek a szedésének akkor van értelme, hogyha vagy versenyre készülsz, vagy hasonló, szóval már csak egy deka van rajtad, és ez megadja az utolsó lökést, de ha te most 120-nál beveszed, lemész mondjuk 115-re, és abbahagyod, mert nincs rá keret, vagy a szünet miatt, amit tartani kell a szedésében, akkor úgy lelassul a súlyod csökkenése, mint a pinty, amitől nem leszel jobban. Az is lehet, hogy nem is hoz olyan eredményt, amit vársz tőle. Nem csodaszer.
2011. márc. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!