Miért nem arányos a mellizmom?
Szóval az a baj hogy hogy a két mellizmom egymástól elég távol kezdődik el nem "szép egybefüggő" hanem van köztük vagy 5 centi és mivel nagyon domboodik ha szűk polót veszek fel nagyon bemélyed közöttük és hülyén áll rajtam
(remélem érthető:D)
Lehet hogy amiatt van mert túl nagy súlyal tárogattam (nem tudom a nevét) mikor fekszel a padon az egykezes súlyzókat vállszélességben egyenesen felnyújtod majd leereszted.
Tehát lehet az hogy az oldalsó része túlfejlődött és most azért nem ér össze?
nem hisszem hogy annyira erösebb lett a egyik oldal hogy látszodjon. ùgy értem jobb karom sokkal erösebb mint bal, de mégse kétszer olyan nagy! Vágod..
Másrészt ha csak a jobb karomat edzem, a bal karom is erösödikk kicsit, szóval fura az emberi test.
Azt tudom hogy nekem rossz tartásom van, ferde a hátam és nekem is ugy tünik mintha egyik rész nagyobb, a hátamnál, de szeríntem egyszerüen azért mert rossz a tartásom :(
Mitől lennék felfújva: 180cm meg 75kg vagyok.
Nem az van hogy az egyik oldal erősebb vagy nagyobb hanem az hogy mindkettő túl púpos és középen a mellkasomtól távolabb vannak mint kéne tehát atom erősek meg jól is néznek ki csak nem eléhg szélesek:D
19:16,23
Köszi a 2 értlemes választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!