Kis súlyokkal való edzéssel is lehet izmot fejleszteni?
Figyelt kérdés
Azért vagyok erre kiváncsi mert itthol nem sok súlyom van. Ha egy gyakorlatbol kis sullyal sokat csinálok attol is lehet izmosodni?2011. jún. 18. 17:16
13/14 anonim válasza:
izomfeszülés --> de a kis súly nem okoz izom feszülést! csak egy kicsit, az meg mi a maximális feszüléshez képest? semmi...
én is edzettem tricóra még régen, 200 hajlítás 1,5 kilóval, milyen faxa volt, edzettem de kemény, edzésen nem tudtam ütni, ilyen jó volt.
14/14 anonim válasza:
Tévhitekről:
1. Nincs semmiféle szer, amivel szálkásítani lehet diéta nélkül.
2. Nincs "szálkásító edzés", a sok ismétlés kis súllyal baromság nem zsír hanem izomvesztést okoz: az x kilogrammal felépített izom kevesebb terheléstől leépül, különösen csökkentett tápanyagbevitelnél!
3. Diéta nélkül szálkásítani nem lehet!
4. Célirányosan szálkásítani egy adott izmot vagy testrészt nem lehet. Nem lehet egyik izmon tömegnövelni, a másikon szálkásítani. Vagy tömegelsz, vagy szálkásítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!