F/17. mennyire lehet fejleszteni magam hogy spárgát tudjak csinálni? Küzdősporthoz kéne.
gyakorlás.
amúgy lehet olyan komolyan kéne nyújtani, hogy önmagában edzés értékű, de csak gyakorlás ez is, ha amúgy egészséges vagy.
akkor csak neki kell állni. azért írtam az egészséget, mert egyszerűen előfordul, hogy egy hormonproblémás embernek nem segít a szálkásító étrend meg össze vissza vannak idegesítő kivétlek, ezért akartam tisztába tenni, hogy mozog a lábad stb. :)
tényleg, kezdd el. nekem is kéne.. mondjuk én úgy sem nagyon rúgok fejre, mert ha én rúgok akkor ott már olyan helyzet van, hogy közben át akarhatják vágni az inakat a térdemnél, tehát has fölé úgy sem emelem a lábam, de azért jó az a hajlékonyság.
spárga mennyi idő?
ha tényleg heti 4-5-6x edzel rá, akkor 2-3 hónap alatt (!) is teljesen reális. de az tényleg edzést jelent, és nem edzés előtti lenyújtást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!