JLlompi kérdése:
14 évesen van értelme izomnövelőt szedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves vagyok 173 cm 60 kg de sovány lassan egy éve "gyúrok" otthon rendszeresen de ha kínyújtom a karomat nem is látszik az eredménye azt tudom hogy tömegnövelésre fehérje kell de nekem kontkrétan valami olyan kéne ami csak a karomra hat . De szóljatok ha hülye vagyok és nincs értelme ezzel foglalkozni2011. jún. 17. 12:24
1/9 anonim válasza:
Olyan nincs, ami csak a karodra hat:) Egy jó étrend sokat segítene rajtad. Szerintem nyugodtan szedhetsz fehérjét, hiszen az csak koncentrált kaja:D
2/9 anonim válasza:
Szólok keress más sportot. Célszerű lenne oylat ahol gondolkozni tanulsz.
1. Nincs helyi zsírégetés -> helyi tömegnövelés sincs.
2. nincs izomnövelő hanem tömegnövelő van.
3. Ha csak karra gyúrsz sose lesz izmos a karod. A test szimmetriára törekszik, Ha nem fejlődik a többi testrészed akkor a karod se fog.
4. Legfontosabb a kaja utána a kaja aztán a kaja utána edzés és esetleg utána a táplálékkiegészítő.
5 Azért kíváncsiságból milyen iskolába jársz ahol azt tanultad, hogy van olyan táplálék / tápanyag ami csak a karra megy? Bicepsz2000fehérje amit kizárólag a scitec gyárt vagy micsoda? O.o
6. Ha anyagilag megteheted ( már pedig a táplálékkiegészítők rohadt drágák tehát megteheted ) menj konditerembe, mert otthon edzeni nem lehet kezdőként.
3/9 anonim válasza:
én is valahogy így vok de szerintem felesleges ilyeneket szedned
4/9 anonim válasza:
Ennyi ésszel tényleg felesleges.
5/9 A kérdező kommentje:
a leb@szós kommentelőknek mondom : Honnan a pi$cából tudhatnám ?
2011. jún. 17. 14:03
6/9 anonim válasza:
Gugli: Testépítés alapismeretek - [link]
7/9 anonim válasza:
Onnan tudhatnád, hogy nem kötelező idiótának lenni, nem kell tök hülyén baromságokat kérdezni, talán utána lehetne nézni a kib@szott neten, ezért van. Aztán, ha valamit nem értesz, vagy nem teljesen tiszta megkérdezed. De óvodás szinten vagy agyilag 14 évesen a kérdésed alapján, ez a baj.
8/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy hol a francba hallottál ilyen nagy hülyeséget, hogy csak karra megy. Ha nem hallottad, hogy pattant ki a fejedből?
9/9 anonim válasza:
de nehogy írjál a Bunnynak mert szétszed :D jól tanulmányozd át az alapismereteket, és FOGD IS FEL!!!! akkor fejlődni fogsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!