Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A meztelen harcos c. könyv...

A meztelen harcos c. könyv szerint edzve, elérhető egy bizonyos izomnövekedés?

Figyelt kérdés
Jelenleg vékony, szálkás vagyok és egy Pavel szintű izomzattal már elégedett lennék. Ha ez nem működik, akkor tudnátok ajánlani olyan Pavel-féle szakirodalmat, amivel elérhetem a célomat?(kettlebellt kivéve)
2011. jún. 16. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem is azért tettem :) De mint érett 13 éves, kötelességemnek érzem azt is, hogy helyes irányba tereljelek.
2011. jún. 18. 06:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia olvasd ela fegyencedzés című könyvet is,tartalmaz jó dolgokat és leír érdekességeket a súlyzós edzés előtti és a szteroid korszak előtti idk embereiről akik még nem voltak kekszen nőttek és totál táposak és nyomorultak.

A saját testsúllyal való edzést népszerűsíti de nem sóbert norbi módra,mert ez a könyv is az erőről szól és arról,hogy legyenek erős izületeid és inaid az erő mellet egyábként meg aki fejenálva képes egykezes fekvőktámaszokra ott már nő izom is szerintem és ezeknek a gyaakorlatoknak a haszna,hogy nem b@szod szét z izületeidet mert nem olyan természetellenes módon terheled mint a testépítésnél ami sok minden csak nem egészséges valójában mert sok mindent hazavág évek alatt főleg a vállat és gyakran a térdet is.

Az a kérdés mit akarsz felfújt és nagy lenni,vagy valamivel kisebb de az valódi izom lesz.

2011. jún. 22. 05:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Elég nagy idióta vagy utolsó. Milyen felfújt te gyökér? A biológia könyvet olvasgasd inkább. Nem teszi tönkre az ízületeket a saját testsúlyos edzés? lol, az egylábas guggolásnál semmi nem b@ssza jobban a térdet. Fejen állva egykezes fekvőn meg gondolkozz el, hogyan lenne az lehetséges.
2011. jún. 22. 06:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Talán ha elolvasnád a könyveket okosabb lennél,mint vagy utolsó.

Direkt kitér olyan módszerekre ami erősíti az ízületeket,így nem megy tönkre hiába a hatalmas terhelés akár egy lábon,mert a szervezet felkészül.

És akár a Meztelen harcos ez a könyv is elveti az izolációt,hisz a test arra van kitalálva,hogy összhangban működjön,nem arra,hogy szétkapják az összhangot és kihagyjanak egy sor a stabilitásért felelős izmot az egyenletből.

És a felfújt alatt pedig értsd nyugottan azt,hogy sok izom és ahhoz mérten kevés erő=testépítés hisz ez a lényege magamutogatás semmi más,persze van aki ott is ad az erőre.

De a legtöbb hobbigyúrósra ráillik a leírásom,felfújt a méretéhez képest gyenge,az állóképessége pedig romokban,ahogy az izületek is.

OLvasd el a könyvet és utána oszd az észt,én csak azt mondtam,ami ott le van írva és nem az elképzeléseimet írtam le ahogy te tetted.

2011. jún. 24. 17:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Én ma kezdtem el olvasni a Meztelen harcost és nagyon jó. Utána jön a fegyencedzés.

Ez most csak a feliratkozás, hogy ne kelljen keresnem.

2011. jún. 27. 00:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Letöltöttem több helyről is ezt a könyvet, de nagyon rossz minőségű. Nincs meg valakinek jobb minőségben vagy lenne valaki aki beszkennelné??
2011. jún. 27. 00:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Én beszkenelném jó minőségben, hogy ha valaki pár napra kölcsön adná. Kecskeméten vagy a környéken meg van valakinek? Akár még pestre is felutaznék a Népligetig és kaukció fejében elhoznám. Csak időmbe kerülne. :)
2011. jún. 27. 00:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Már elkezdtem szkennelni. :)
2011. jún. 29. 23:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Kész.

Az esetleges hibákat emailben lehet jelezni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 6. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!