A meztelen harcos c. könyv szerint edzve, elérhető egy bizonyos izomnövekedés?
Szia olvasd ela fegyencedzés című könyvet is,tartalmaz jó dolgokat és leír érdekességeket a súlyzós edzés előtti és a szteroid korszak előtti idk embereiről akik még nem voltak kekszen nőttek és totál táposak és nyomorultak.
A saját testsúllyal való edzést népszerűsíti de nem sóbert norbi módra,mert ez a könyv is az erőről szól és arról,hogy legyenek erős izületeid és inaid az erő mellet egyábként meg aki fejenálva képes egykezes fekvőktámaszokra ott már nő izom is szerintem és ezeknek a gyaakorlatoknak a haszna,hogy nem b@szod szét z izületeidet mert nem olyan természetellenes módon terheled mint a testépítésnél ami sok minden csak nem egészséges valójában mert sok mindent hazavág évek alatt főleg a vállat és gyakran a térdet is.
Az a kérdés mit akarsz felfújt és nagy lenni,vagy valamivel kisebb de az valódi izom lesz.
Talán ha elolvasnád a könyveket okosabb lennél,mint vagy utolsó.
Direkt kitér olyan módszerekre ami erősíti az ízületeket,így nem megy tönkre hiába a hatalmas terhelés akár egy lábon,mert a szervezet felkészül.
És akár a Meztelen harcos ez a könyv is elveti az izolációt,hisz a test arra van kitalálva,hogy összhangban működjön,nem arra,hogy szétkapják az összhangot és kihagyjanak egy sor a stabilitásért felelős izmot az egyenletből.
És a felfújt alatt pedig értsd nyugottan azt,hogy sok izom és ahhoz mérten kevés erő=testépítés hisz ez a lényege magamutogatás semmi más,persze van aki ott is ad az erőre.
De a legtöbb hobbigyúrósra ráillik a leírásom,felfújt a méretéhez képest gyenge,az állóképessége pedig romokban,ahogy az izületek is.
OLvasd el a könyvet és utána oszd az észt,én csak azt mondtam,ami ott le van írva és nem az elképzeléseimet írtam le ahogy te tetted.
Én ma kezdtem el olvasni a Meztelen harcost és nagyon jó. Utána jön a fegyencedzés.
Ez most csak a feliratkozás, hogy ne kelljen keresnem.
Kész.
Az esetleges hibákat emailben lehet jelezni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!