Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mik a legjobb szerek a hizásra?

Mik a legjobb szerek a hizásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! 177cm magas vagyok és kb 50kg .... Voltam vele orvosnál is de nem segitett :S B6 injekciok voltak azthiszem , 2 x 10 de nem használt ...

Érdemes vennem ilyen tömegnövelőket/táplálékkiegészitőket ?Ha igen akkor milyet ? Csak hizás céljából!!

Megismétlem csak hizni akarok !!! nem akarok se gyurni meg ilyen dolgok !!! csak a hizás érdekel !

Előőőre is köszii :))

2011. jún. 15. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
te se vagy normális utolsó.
2011. jún. 17. 20:18
 12/17 anonim ***** válasza:

19:59

több viccet is írhattál volna, így nehezen jön le hogy csak hülyéskedsz

--(^.^)->

2011. jún. 17. 20:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Aczél te majd akkor magyarázz ha 5 láda sört beverünk és tudjuk hozni ezt a formát egy aluljáróban

http://www.youtube.com/watch?v=4nwmhzSHVWc

;)

2011. jún. 17. 20:30
 14/17 A kérdező kommentje:

Zsaaaaaamo ! cigányokat ne posztoljatok !

szoval 19:59 nehéz lesz , de nekem a 60kg is bőven elég maximum a 65 .Augusztus elejéig szeretném valahogy összehozni max a végéig .Csak egy kis tipp h mit egyek vagy hogy ? Bicepszre egykezes súlyzót tudok szerezni semmi többet mert nincs rá keret ! Az elég lesz ? Napi 2-3-4kg minden egyes kg pl 15x megcsinálom egykézre aztán a másikra is 15x 2 perces szünetekkel a súly változtatásánál ? Tudok pár hátgyakorlatot is sullyat meg mellre ... Elég lesz ?

2011. jún. 17. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:

mér?

cigányok vagyunk..

baj???

csak írd ki és megyek a cshaláddá...

2011. jún. 17. 23:36
 16/17 anonim ***** válasza:

"félek" így fogom végezni :/ na jó, nem szoktam félni.

egyébként Kérdező: rizs, csirkehús, némi zsiradék a csirek mellé.. pl. olajon sütöt, és marad rajta. és ha sokat eszel, akkor hízhatsz. edzős kérdésekre meg inkább keress rá az oldalon.. a sport rovatban lapozz vissza 2-3-4-5-6 oldalt, és biztos hogy fogsz találni normális választ, linket pont ilyen témában.

2011. jún. 18. 08:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó : köszönöm ! utánanézek .
2011. jún. 18. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!