Hogyan tudnék lefogyni 10kilót? Max.2 hetem van rá. Most 60kg vagyok és 173cm.
Figyelt kérdés
Várom a válaszokat. :)2009. márc. 22. 11:15
1/5 anonim válasza:
Sehogy.
Először is a magasságodhoz teljesen megfelelő a súlyod, ha ebből fogysz, akkor már alultáplált leszel.
Másodszor 2 hét alatt a normál súlyból 10 kilót akkor se tudnál lefogyni, ha nem ennél semmit és órákig sportolnál, mert minél soványabb vagy annál kevesebb a szervezeted alapenergiaszükséglete, nálad már nem zsírból, hanem nagyrészt izomból kéne fogynod, ami nehezebb és nem tudsz annyi energiát elégetni, amennyi 10 kilóban van.
2/5 anonim válasza:
Pont jo vagy! Miert akarsz annyira gebe lenni? Inkabb taplalkozz egeszsegesen, es sportolj (ne csak ket hetig)! Nagyon szepre lehet formazni igy az alakodat, minden fogyas nelkul, es meg noiesseged is megorzod.
3/5 anonim válasza:
Sehogy Havi 2 kg-nál többet nem is egészséges fogyni.
4/5 anonim válasza:
173 vagyok és 50 kg és én is épp fogyózok de 2 hét alatt sehogysem fogyhatsz le ennyit mer minéll kevesebb leszel annál jobban lassúl a fogyás
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
huu te miből akarsz fogyni ? sztem a te súlyod pont jó.:)
2009. márc. 22. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!