18 eves vagyok es 8-10kilot szeretnek lefogyni igazabol nem dietazni szeretnek ha nem eletmodot valtani nincstobb kenyer csoki ilyesmi es napi szinten torna. Az abonett kenyer jo a kenyer helyetesitojenek? En sokat hallotam hogy fogytak tole.
ha minden nap tornazom a rubint reka dvd re eloszor csak 30percet delelott meg delutan aztan persze kesobb novelem az idot csak eddig semmit nem tornaztam szoval ezis soklessz egyszerre. de igy jolesz szerintetek?
ja amugy en regebben is ette 1-2szer abonett kenyeret nekem nincs bajom az izevel.
Szia!
Én 17 éves vagyok és voltam már 79 kiló de jelenleg 61-62 vagyok...
Nem tudom te most milyen testalkatú vagy,de szerintem hatásos módszer a következő:
reggel sokat egyél, délben kevesebben és este nagyon keveset
pesze köztes étkezések is lehetnek de csak keveset egyszerre és lehetőleg ne kalórisdús ételből...
Ami még fontos lehet hogy 6óra után ne egyél(vagy ha éjfél után szoktál lefeküdni akkor 7-8 után)
mellőzd a csokit ha eszel is akkor délelőtt és ne sokat
A mozgás fontos a legjobb ha csinálsz magadnak egy edzésprogramot és minden edzés alkalmával nehezíted
Nekem így sikerült...sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!