Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mit kéne tennem? Torna, és...

Mit kéne tennem? Torna, és fogyókúra nélkül.

Figyelt kérdés

Hát nekem az alakommal van egy kis baj, nagy a fenekem, és a hasam, és a combom is kicsit..

Mit tudnék tenni anélkül hogy széttornáznám a lábaimat, és tönkretenném magam a fogyókúrázástól? 15 éves vagyok, és nem szeretnék fogyózni, mert tudom hogy nem egézséges...! Remélem tudtok segíteni! Mit egyek naponta? mit csináljak?

15/L

2009. nov. 13. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Sprt nélkül nem fog menni - de nemértem, hogy miért kellene "széttornázni a lábadat"? Mozogj értelmes módon, akkor nem lesz a lábanak semmi baja.
2009. nov. 13. 22:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó tudom.. nem jól tettem fel a kérdést na mindegy..:)
2009. nov. 13. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
mozgás nélkül tényleg nem fog menni
2009. nov. 13. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
a fogyókúra tényleg nem egészséges, főleg ha a nőklapjából meg a kiskegyedből tájékozódsz. keress rá a body.builder.hu oldal alapismereteire, és ott van egy normális DIÉTA leírva. Persze mindennek az alapja a sport, tehát ha úgy állsz hozzá hogy torna nélkül, akkor esélytelen vagy.
2009. nov. 13. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!