Hogy eddzek hogy jobban látszódjon a bicepszem, akkor is amikor csak úgy "lóg a kezem"?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek láttam, hogy amikor sétált, akkoris látszódott hogy van bicepsze. Nálamis hasonló a helyzet, csak nálam a tricepszem látszódik, pedig azt sosem akartam, mindig azt szerettem volna, hogy a bicepszem látszódjon jobban. Van egy kétkezes súlyzom, meg két max 2kilós egykezes súlyzóm. Mit csináljak, hogy csak a bicepszem növekedjen (meg persze erősödjön)? mert olyan rossz hogy csak mikor behajlítom a könyököm, akkor látszódik a bicepszem :S
és tudom, nagy gondjaim vannak, de légyszi válaszoljatok.
2011. jún. 9. 10:48
11/13 anonim válasza:
Na pont szarul csinálod. Amikor összehúzódik az izom, az lehet robbanékonyabb, amikor leengeded /negatív szakasz/ annak kell lassúnak lennie.
12/13 A kérdező kommentje:
áááh, köszönöm! ezt eddig nemtudtam :S akkor mostmár így csinálom, köszönöm még1x a választ.
2011. jún. 10. 16:37
13/13 anonim válasza:
"közlekedj elülső dupla-bicepsz pózban."
xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!