Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes csak azért elkezdenem...

Érdemes csak azért elkezdenem gyúrni, hogy a csajoknak tetszek?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem,hogy a későbbi csajozás miatt kezdenék el gyúrni. Egyébként teszek rá,hogy nézek ki. 23/F
2011. jún. 8. 14:40
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van, de azért annyit még hozzá tennék. HOgy valóban sokat számít a külső, hiszen gondolj bele, amikor legelőször meglát téged egy lány, nem tudja, hogy milyen a személyiséged, kedves vagy stb., ezért csak nagyjából a kinézetedből tudja megítélni, hogy érdemes vagy-e a továbbiakra. Viszont az izmosság azért tényleg nem minden.

Meg az is igaz, hogy most kedves, meg intelligens vagy, de izmosan is az maradsz, csak jobban fogsz kinézni.

2011. jún. 10. 16:25
 42/48 A kérdező kommentje:
Ismerem magam. Ha elkezdenék gyúrni,nem győzném kivárni,hogy mikor lesz látható eredménye.
2011. jún. 10. 16:31
 43/48 anonim ***** válasza:

a srác 63kg felhozta magát 96 kg-ra, úgy hogy nem szálkás izomzata van, de naturálba nyomta, ha van 1 éved akkor állj neki.

http://www.youtube.com/watch?v=89KqF-uKfOg

2011. jún. 12. 00:35
 44/48 anonim ***** válasza:
abból a 33 kilóból 30 zsír amit felszedett ahogy látom :D
2011. jún. 12. 07:29
 45/48 anonim ***** válasza:
álmos vagyok. amúgy a videón látni kéne valami különbséget előtt/után között?
2011. jún. 12. 08:00
 46/48 anonim ***** válasza:
1:55-1:57ig van kép változásról, csak hátulról. Nem szálkás izomtömeget szedett fel, csak 1 pl szerettem volna hozni, hogyha a kérdező nekiáll, de nem csinálna étrendváltoztatást mire számítson és mennyit fejlődik hosszabb idő alatt. Bár szerintem ez az 1 év nem sok idő.
2011. jún. 12. 12:57
 47/48 anonim ***** válasza:
Igen durván behízott a srác, én mikor széttömegelem magam, és semmire nem fogyelek nem nézek ki ennyire zsírosnak. Szerencsétlen jobban nézett ki vékonyan.
2011. jún. 12. 13:08
 48/48 anonim ***** válasza:
jól van :D
2011. jún. 12. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!