Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes csak azért elkezdenem...

Érdemes csak azért elkezdenem gyúrni, hogy a csajoknak tetszek?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem,hogy a későbbi csajozás miatt kezdenék el gyúrni. Egyébként teszek rá,hogy nézek ki. 23/F
2011. jún. 8. 14:40
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

A konditerem még menne,ha nehezen is,de az életmódváltás

Az nem. Nem táplálkoznék másként. Ugyanúgy megenném a pörköltet,mint előtte.

2011. jún. 8. 15:22
 12/48 Smartguy86 ***** válasza:
Nincs azzal semmi baj, csak oda kell figyelni, mert ha edzel, szedsz multivitamint akkor megnő az étvágyad is, és az izmosodás a zsírosodással együtt fog megjelenni, amitől max mackós leszel.
2011. jún. 8. 15:25
 13/48 A kérdező kommentje:
Van így is étvágyam,csak mindig keveset eszek. Mondjuk,akkor is kevés ételt vennék magamhoz.
2011. jún. 8. 15:28
 14/48 TOMAtm ***** válasza:
pfff....én nem a csajok miatt gyúrok,hanem mert szeretem h jól nézek ki.könnyebb vele csajozni az igaz,de csak csajozás miatt szerintem nem érdemes gyúrni,úgyse fogod bírni.
2011. jún. 8. 17:08
 15/48 anonim válasza:
ma 14:48 te b*zi vaaaagy?? O.o
2011. jún. 8. 17:15
 16/48 anonim ***** válasza:
Ha csak emiatt gyúrnál,akkor máshol valami nagy probléma van :)
2011. jún. 8. 17:21
 17/48 anonim ***** válasza:
magam részéről tudok csak beszélni,én kövér voltam,elkezdtem kondizni,kardiózni,fogytam szépen,feljött némi izom is,és láthatóan tetszettem a csajoknak.azelőtt nem vették észre bennem a férfit a kövérségem miatt.szóval érdemes,és örülök neki,hogy már férfiként néznek rám,alapvetően nem csak ezért csinálom,hanem a fittség a célom főleg.szóval ne csak ez a cél lebegjen a szemed előtt,mert mint ahogy írták,ha csak másoknak akarsz megfelelni,sosem leszel elégedett.
2011. jún. 8. 17:25
 18/48 anonim ***** válasza:
Ne akarj másoknak megfelelni, legrosszabb amit tehetsz. Mindig magadnak kell megfelelni, ha azt mondod, hogy ezt megcsinálom, azt meg is kell. De hogy a csajok miatt csináld, abszolút rossz irány.
2011. jún. 8. 18:47
 19/48 anonim ***** válasza:

23 évesen már tök8, mert mire meglátszik, addigra leszel 26, de addigra úgyis feladod, szóval ciki.

Nem lehet másért edzeni, mert akkor nem azért csinálod, mert szereted csinálni, és mert ez az életed, hanem azért csinálod, hogy valakinek bejöjj, és gyorsan várod az eredményt, na gyors eredmény a testépítésben nincs.

És látod nem minden nőnek jön be a kigyúrt test, mondjuk ez kamu, mert nem sok lány utasít vissza egy kidolgozott testű férfit...

2011. jún. 8. 19:12
 20/48 anonim ***** válasza:

Szerintem jo motivacio, hogy jol nezzel ki. Azok a csajok, akik meg leszoljak az izmos pasikat kepmutatok, mert valszeg egy gizda, vagy kovaer pasival szoba se allnanak.

Akarmit is mondanak, a kisportolt test minden csajnak jobban bejon, mint ami nem. Es ez nem IQ kerdese, az ertelmisegi egyetemista csajok gyanugy elonyben reszesitik a sportos testet. Most nem a kondin van a hangsuly, csak a sportos testen. Sajnos ennek eleresere a leghatekonyabb mod a kondi. Ez teny, es tapasztalat ;-).

Es attol bunko paraszt nem lett meg senki, hogy edzett. Mintahogy a vezna, vagy elhizott sracok se mind csupa kedves erzoszivu muveszlelkek.

2011. jún. 8. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!