Érdemes csak azért elkezdenem gyúrni, hogy a csajoknak tetszek?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem,hogy a későbbi csajozás miatt kezdenék el gyúrni. Egyébként teszek rá,hogy nézek ki. 23/F2011. jún. 8. 14:40
21/48 anonim válasza:
Helyesírási hiba: tetszek, helyesen: tetsszek -ebben a szövegkörnyezetben.
22/48 anonim válasza:
Nem gyúrni kell, hanem edzeni. A keményen edzők mentalitása a legkülönbek mindenki közül. Az meg, hogy nem lehet okos aki izmos, egy hatalmas baromság. Pl. én is qrva okos vagyok.
Csajozás miatt meg felesleges csinálnod, akkor állj neki, ha magad miatt teszed.
23/48 A kérdező kommentje:
Nem magam miatt csinálnám. Nem igazán foglalkoztat,hogy milyen a testalkatom.értékes ember lehetek nagy muszklik nélkül is.
2011. jún. 10. 10:58
24/48 anonim válasza:
Akkor hagyd a francba, és hódíts mással.
25/48 A kérdező kommentje:
Lássuk csak:kedvesség,figyelmesség manapság nem honroált dolgok. A pénz sem vet fel. Összefoglalva: Nincs semmim,amivel tudnék hódítani.
2011. jún. 10. 11:03
26/48 WhiteLabel válasza:
Ha így érzed akkor tényleg nincs mivel...
Önbizalom a lényeg.
27/48 anonim válasza:
3 hónapja elkezdtem edzeni.Biztos buta vagyok,ha a jogra járok...Ezt a hülye felvetést.
28/48 A kérdező kommentje:
Önbizalmat nem feltétlenül csak a konditeremben lehet szerezni.
2011. jún. 10. 13:29
29/48 °:Amigo:° válasza:
Inkább a Te korodban a pénzcsinálással törődj, mert ilyen hozzáállással úgysem érnél el semmit a sportban.
18 éves korban még elég egy jó testalkat meg egy II-es Golf a csajozáshoz, de később már lesz@rják hogy nézel ki, a magyar nők 90% -a úgyis a zsebedre kíváncsi.
A testépítés meg csak fanatikusoknak való !
(mellesleg rohadt drága, tehát megint csak pénzfüggő)
30/48 anonim válasza:
Persze rohadt drága.Akkor miért van az,hogy régen is kigyúrták magukat az emberek kiegészítők nélkül?Meg miért van az,hogy egy csomó csóró segédmunkás is ki van gyúrva?Hülyeség.Enni kell,de nem csak csirke-rizst meg ilyen hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!