Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes csak azért elkezdenem...

Érdemes csak azért elkezdenem gyúrni, hogy a csajoknak tetszek?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem,hogy a későbbi csajozás miatt kezdenék el gyúrni. Egyébként teszek rá,hogy nézek ki. 23/F
2011. jún. 8. 14:40
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Én nem tehetem meg,hogy mást egyek,mint a családom. Nem két forint az étrendkiegészítő.
2011. jún. 10. 14:25
 32/48 anonim ***** válasza:
Először is told le a képed a terembe gyúrjál,aztán próbálj meg normálisan enni húsokat(mindegy milyet),tejtermékeket,tojást.Edzés után meg igyál tömegnövelőt.Ez nem olyan drága,a hatás meglesz.A börtönből pl. mindenki kigyúrva jön ki.Nem hiszem,hogy normális étrendjük lenne aztán mégis ki vannak gyúrva.
2011. jún. 10. 14:36
 33/48 A kérdező kommentje:
A hatás meglesz. Évek múlva. Mint már említettem,a csajok miatt kondiznék,amúgy nem izgat,hogy hogy nézek ki. A sok hülye csajnak akarok megfelelni.
2011. jún. 10. 14:38
 34/48 anonim ***** válasza:

évek múlva megfelelhetsz nekik :D

de amúgy ez inkább valami stílus dolog lesz, ami kell neked, meg pénz. de kb. Amigo is leírta...

stílus alatt meg azt értem, hogy bepróbálkozol mindenkinél (szélsőséges eset Pesten síma szórakozóhelyek ahol a 1/10 bejön, sőt hallottam hogy már kevesebb lányból is találsz olyat aki elmegy veled.. :D mondjuk 1 italért.. vagy annyi se kell)

illetve mai lányok? lehet már az ilyen bunkó stílus a menő náluk. ennyit gondoltam hasznosnak.

utólag megjegyezném hogy ku.rva sokat általánosítottam, és mindezeket csak arra alapozom hogy nyitott szekkel járok és ezt hallom/látom. személy szerint rohadtul nem mozgat az aki egy buliban elmegy 1 körre akárkivel.. deee ugye most kb. ilyesmiről van szó, azért ezeket a példákat írtam. szóval stílus.. vagy stílustalanság :))

2011. jún. 10. 15:10
 35/48 A kérdező kommentje:
Ha te mondod.
2011. jún. 10. 15:13
 36/48 anonim ***** válasza:

hát.. ettól még nem lesz így hogy én így látom, de kb. ez van :/

ha máshogy látod akkor írd le, de gondolom te sem azért a külsődön akarsz javítani mert úgy látod hogy a kedvességed és az intelligenciád jelentene bármit is egy átlagos "mai" leánynál :)

2011. jún. 10. 15:28
 37/48 anonim ***** válasza:
5 éve kempózok, és rendszeresen úszom. Konditerembe életembe egyszer se voltam, itthon van pár súlyzóm, padom, de nem sűrűn használom, ugyan úgy eszek mint mások, és a "kigyúrt" kategóriába sorolnak. Nem vagyok hülye sem, egyetemen tanulok. Igaz mióta így nézek ki, jobban tapadnak rám a nők, de mikor még "átlagosan" néztem ki, akkor leginkább a belsőm miatt voltak velem..most meg kitudja?! És akkoriban nők szempontjából jobban éreztem magam.
2011. jún. 10. 16:07
 38/48 A kérdező kommentje:
Csak azért foglalkoznék gyúrással,hogy legyen bnőm. Ez az elvárás:a pasi legyen izmos.
2011. jún. 10. 16:08
 39/48 anonim ***** válasza:
Ne amiatt legyen veled együtt, mert izmos vagy! Ha gyúrsz, csak több nőből van lehetőséged megtalálni az igazit! Üdv, a kempós voltam.
2011. jún. 10. 16:12
 40/48 A kérdező kommentje:
Nekem nem vágyam,hogy a nők bálványa legyek. Csak annyi,hogy legyen egy,aki szeret.
2011. jún. 10. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!