Milyen sporttal és milyen diétával tehetném széppé az alakom? KÉPEK
Figyelt kérdés
19 éves múltam, 163cm vagyok és 53kg. Egyáltalán nem vagyok megelégedve az alakommal, miközben teszek épp eleget, hogy szép feszes lehessek. Aerobik órákra járok hetente 2x ezenkívül még súlyzókkal edzek. Eleget iszok, sok nyers gyümölcsöt, zöldséget, főtt tojást eszek, semmi cukor, liszt, hús. Talán az aerobik nem nekem való, mást kellene mozognom? De a háj eltüntetéséhez kardio kell nem?:( Segítsetek!
19/L
2011. jún. 7. 10:18
41/52 anonim válasza:
Kérdező nagyon szép vagy:).Én testépítőként mondom, hogy pont ilyen barátnőt szeretnék:).Ennyi zsír rajtam is szokott lenni és nem örülnék ha pl. a barátnőm lepipálna:).Ne akarj lefogyni mert most pont jó:D
42/52 anonim válasza:
Utsó vok:
Rengetegre tartom az ilyen lányokat.Sajna mostanában csak olyat látni, hogy 20 féle színű haja van, 10 kiló, napi 50 doboz ciginél jár és mindenkit leköcsögöl...
43/52 WhiteLabel válasza:
Szerintem neked a fejedbe van a gond:D
45/52 anonim válasza:
Ezt a képet már harmadszor látom ezen az oldalon. Egyébként én pontosan ilyen szeretnék lenni, hónapok óta arra "gyúrok", hogy elérjem. Sportolj (én a futást, úszást és biciklizést ajánlom), mert ténylg nagyon jól karbantartja a testet, de semmiképp ne fogyj.
46/52 A kérdező kommentje:
Mi az hogy harmadszor? Kétszer volt fenn, többször nem lesz............
2011. jún. 9. 16:30
47/52 anonim válasza:
Esetleg mutatnál olyan képet, mielőtt nem fogyóztál?:) Csak kíváncsi vagyok :)
48/52 A kérdező kommentje:
Itt van, nincs levékonyítva meg semmi, csak körbevágtam:
2011. jún. 9. 17:27
49/52 A kérdező kommentje:
Ez akkor volt, amikor elégedett voltam (nem teljesen:D), és nem fogyóztam, utána elhíztam (56kg-ra) és azóta fogyózok.
2011. jún. 9. 17:29
50/52 anonim válasza:
Az a 3 kiló semmi, lehet, hogy még jobban is nézel ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!