Milyen sporttal és milyen diétával tehetném széppé az alakom? KÉPEK
19 éves múltam, 163cm vagyok és 53kg. Egyáltalán nem vagyok megelégedve az alakommal, miközben teszek épp eleget, hogy szép feszes lehessek. Aerobik órákra járok hetente 2x ezenkívül még súlyzókkal edzek. Eleget iszok, sok nyers gyümölcsöt, zöldséget, főtt tojást eszek, semmi cukor, liszt, hús. Talán az aerobik nem nekem való, mást kellene mozognom? De a háj eltüntetéséhez kardio kell nem?:( Segítsetek!
19/L
Teljesen jó formád van.
Viszont ha ennél is feszesebb,szálkásabb,alacsonyabb testzsírt szeretnél az vegaként nem fog menni.
Tojásból,túróból nem tudsz bevinni annyi fehérjét amennyire ehhez szükség van.
A fehérjeturmixot meg ne alkalmilag fogyaszd,hanem építsd be az étrendedbe.Ugyanúgy,mint a sovány húsokat.
Egyébként a sport amit keresel az a fitnesz.
Keress rá a fitnesz modell kategóriára az edzésükre,étrendjükre.
Semmi hús: női ökörség.
A tested meg szerintem tökéletes :D
A csípőd egyáltalán nem túl széles, és semennyi háj nincs rajtad. Nehogy fogyni akarj, mivel vékony vagy. Szerintem elég jó tested van.
Az dicséretes, hogy sportolsz, szerintem olyat sportolj, amiben örömöd leled, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!