Milyen sporttal és milyen diétával tehetném széppé az alakom? KÉPEK
19 éves múltam, 163cm vagyok és 53kg. Egyáltalán nem vagyok megelégedve az alakommal, miközben teszek épp eleget, hogy szép feszes lehessek. Aerobik órákra járok hetente 2x ezenkívül még súlyzókkal edzek. Eleget iszok, sok nyers gyümölcsöt, zöldséget, főtt tojást eszek, semmi cukor, liszt, hús. Talán az aerobik nem nekem való, mást kellene mozognom? De a háj eltüntetéséhez kardio kell nem?:( Segítsetek!
19/L
Úgy látom, hogy önértékelési problémával küzdesz.
Ha már ott tartasz, hogy hiába mondják neked, hogy nyugodtan meg lehetsz elégedve az alakoddal, te akkor is találsz kifogásolni valót, akkor ez jóra nem fog vezetni.
Innen kezdődnek a manapság oly divatos táplálkozási zavarok.
A rendszeres mozgás és az egészséges életmódra való törekvés helyes - egy bizonyos határig!
Nehogy azt mondd nekem, hogy úgy akarsz kinézni mint R. Réka! Ne gondold azt, hogy boldog a testében!
Pszichiátriai eset, bár el kell ismerni, hogy jól megél belőle és a társadalom nemcsak elfogadja de a figyelmével is kitünteti.
Nem mutogatni jöttem magam...:S Légyszi mostmár csak olyan válaszoljon, aki tud ajánlani valami mozgásformát, vagy valamilyen táplálkozási tanácsot tud adni! Köszi!
Emeljem a súlyt? Hát egy hónapja kezdtem, heti 3x kb fél óra összekötve futással, vagy néha fekszem és úgy edzem a karomat. Két fél kilóssal szoktam, de nehezebbel még nem próbáltam, mivel nincs olyan súlyzóm, de lehet beszerzek egy nehezebbet, de egyelőre még elég ez, mert félóra után tud csinálni kis izomlázat.:D
10.34 vagyok.
Kedves Kérdező, ez egy retusált kép. Ez a lány élőben nem így néz ki. Sokkal teltebb, igaz az arca meg sokkal kedvesebb.
Amúgy meg neked ilyen alakod van, úgyhogy ne problémázz ezen.
Nincs hova fogynod, meg formásodnod, mert vékony vagy és formás, csináld azt, amit eddig, de ne gyötörd magad.
Jó vagy, úgy, ahogy vagy.
Ha így szeretnél kinézni mint a Dukai Regina akkor tudok egy jó edzésmódszert!
Napi gyakorlás szükséges hozzá legalább 1-1.5 óra.
Kapcsold be a számítógépet és indítsd el a PhotoShop programot... :)
Azért nem nézel ki jól mert nem eszel húst, legalábbis feltételezem a napi 150g fehérjét nem viszed be más módszerrel...
Akkor elszel formás, ha izmos vagy akkor leszel izmos, ha fehérjét eszel pl: húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!