Milyen sporttal és milyen diétával tehetném széppé az
alakom? KÉPEK
Figyelt kérdés
19 éves múltam, 163cm vagyok és 53kg. Egyáltalán nem vagyok megelégedve az alakommal, miközben teszek épp eleget, hogy szép feszes lehessek. Aerobik órákra járok hetente 2x ezenkívül még súlyzókkal edzek. Eleget iszok, sok nyers gyümölcsöt, zöldséget, főtt tojást eszek, semmi cukor, liszt, hús. Talán az aerobik nem nekem való, mást kellene mozognom? De a háj eltüntetéséhez kardio kell nem?:( Segítsetek!
Ja most nézem, Dukai Regina van a képen? Bakker, fel nem ismertem.
2011. jún. 7. 10:51
22/52 anonim válasza:
Mindenképp szerezz be nagyobb súlyzót, a fél kilós egy idő után nem hoz eredményt. A súlyt fokozatosan növelni kell, csak úgy fog látszani valami.
2011. jún. 7. 10:53
23/52 anonim válasza:
ez esetben elnézésed kérem. Egyébként nincs rossz alakod, Inkább amit már írtam kevés rajtad az izom, illetve nem elég tónusos. De légy kitartó a test nem 2 nap alatt fejlődik :)
2011. jún. 7. 10:53
24/52 anonim válasza:
Azt még megjegyezném hogy a kardió neked nem jó. Neked aerobra lenne szükséged. Kül9önbség csak az intenzitásban tér el. Inkább kocogj 60-80 percet 2 naponta.
2011. jún. 7. 10:54
25/52 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi!
Tehát az lenne jó, ha inkább hosszabb, kitartóbb edzést csinálnék?
Az aerobik 60 perc. Futni csak 20 percet szoktam, többet nem tudok, bár ha nagyon lassan kocognék... akkor se hiszem hogy egy órán keresztül menne.:)
2011. jún. 7. 10:58
26/52 anonim válasza:
Elvileg, persze erre nincs bizonyíték, a zsír az 30-40 perc aerob után kezd el égni. Az aerobik is jó, de a futás/kocogás általában hatásosabb. És az sem árt, ha növeled a súlyt súlyzós edzésen, mert az is lehet a baj, hogy nagyon kis súllyal dolgozol.
2011. jún. 7. 11:02
27/52 :) :) :) válasza:
Nagyon jó tested van,nem tudom neked mi bajod van vele.Amugy meg irtad hogy miket csináltál,hogy fogyj,szerintem annál többet nem tehetsz.
2011. jún. 7. 11:16
28/52 anonim válasza:
Kérdező!
Nagyon szép alakod van!Első ránézésre azt mondtam volna, hogy én vagyok, csak nekem hosszabbak a végtagjaim (170 cm vagyok és 53 kg)- Én sem vagyok izmos, pedig évek óta latin táncolok és voltam fotomodell is és elégedettek voltak az alakommal.
Én futni szoktam amikor jut rá időm, az nagyon tud szálkásítani, mint ahogy ezt fentebb is olvastad!
27/N
2011. jún. 7. 11:46
29/52 WBTBWB válasza:
Ahogy már előttem is írták, szerintem is a kocogás/futás lenne a legjobb, ha még formálni szeretnél egy kicsit. Heti 3x1 óra szerintem elég is lenne, bár mondjuk így is nagyon jó alakod van ;) Ja és ha futni mész, ne egymás utáni napokon, hanem mindig legyen köztük 1 pihenőnap. Egyébként fogyni nem fogsz tőle, csak formásodni, nekem is így volt, amikor futni kezdtem (én is elég vékony vagyok, csak fiúban), volt rajtam izom, de nem nagyon látszottak a kontúrok. Elkezdtem futni, és 3-4 hónap múlva már elég jól lehetett látni, ahogy elkülönülnek az izomcsoportok. Úgyhogy szerintem neked is ez lenne a célravezető :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!