Hány éves kortól érdemes szedni a Keményebb Koxokat ill fehérje porokat? És Melyiket érdemesebb szedni?
mark86
vettem! el is árultál mindent a hozzáértésedről!
sok sikert azért!
mark86
akkor a bioszhoz kívánok,mert rádfér! ;)
Mrolympia
Szentgyörgyi Albert 12000mg-ot szedett 1 nap! Káros volt?Hát igen,végülis 93évig élt.A víz hogy terhelné már a vesét?A víz mossa a vesét aranyom.A fehérjék pedig koncentrált tápanyagok,semmi több.Ja és a súlyzós szálkásításos f@szság is k@rvanagy hülyeség,a Nőklapjába olvastad?
mikor írtam én, hogy árt a C vitamin? a C vitamint nem lehet túlzásba vinni, írtam is, hiszen a felesleget üríti a szervezet. ehetsz belőle 600 kilót is, akkoris annyit használsz el, amennyi kell, az pedig max napi 100 mg, ha sok az egészségtelen szokásod.
a másik, hogy tényleg szálkásítja az izomzatot, ha kisebb súlyokkal dolgozunk, hiszen az izomtömeget nem késztetjük növekedésre.
Mrolympia
Ajánlom a fogyókúra rovatot mert ott támogatják az ötleteid!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!