Hány éves kortól érdemes szedni a Keményebb Koxokat ill fehérje porokat? És Melyiket érdemesebb szedni?
mark86
fehérje porokat bármikor,koxot akkor ha felszedtél 40kiló színizmot és már nem tudsz fejlődni,vagy versenyre készülsz!
mark86
érdemes szedni: napi 80 deka csirkemellet,20 tojásfehérjét rizzsel,1 kiló zöldséggel,250gramm túrót,meg protein turmixot reggel,edzés után és este!+ havi egy doboz izületvédőt és vitamint! (12000)!
sok sikert!
mark86
:DDDDDD
ez nagy volt!!!!
köszi!! :))
xD
szójábóóól-tejsavó protein!
linkelj már nekem arra valami bizonyítékot hogy a fehérjeporok mit tartalmaznak szerinted légyszíves!
nagyon kíváncsi vagyok!
előre is köszi!
"A szójafehérje a nap bármely szakában fogyasztható hogy növeljük a fehérjebevitelt, és gyakran fehérjeporok ill. turmixok alkotóeleme"
ezen az oldalon:
de ezer cikket tudnék neked linkelni, amiben leríják, hogy nagyon sok fehérjepor szójafehérjepor. és nem azt írtam, hogy tejsavó. hanem hogy fehérjepor.
mark86
köszönöm szépen! nagyon hasznos volt!
én meg tudod mit hallottam? hogy este 6 után nem szabad enni és 60 mg az ajánlott c-vitamin bevitel,szálkásítás:kis súllyal sokat,és nem szabad csak napi 2 liter vizet inni! te ezeket elhiszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!