Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jumbo 2,86 kg-tól mi várható?...

Jumbo 2,86 kg-tól mi várható? 175 cm 70 kg vagyok,17 éves. Vagy inkább fehérje+szőlőcukor+rizs?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 15:54
1 2
 1/13 Gyakor ***** válasza:
Jumbotól magában ne várj semmit. Ha rendbetetted az étrendedet, akkor majd el lehet gondolkozni tápkiegen. Jumbo sztem nem valami jó ár/érték arányú.
2011. febr. 1. 16:16
 2/13 A kérdező kommentje:

szerintetek hogyan fogasszam?

edzés után fehérje+szőlőcukor, de utána meg nem tudom megenni a rizst mert eltellít.

vagy fehérje+szőlőcukor a rizsel együtt, amikor eszem a rizst akkor iszom a turmixot.

melyik?

2011. febr. 1. 16:35
 3/13 anonim ***** válasza:
2,8 kilótól, semmit...
2011. febr. 1. 19:11
 4/13 anonim válasza:
24%

175 centihez, pont jo az a 70 kg. szal csak fehérjét vegyél, nem kell szőlőcukor meg rizs sem. a szőlőcukor 90%a szinhidrát. attol csak megdagadsz. énis nemrég kezdtem el gyurni.

biotech ultra whey pro-t szedek.

edzés után egy adag. és ennyi. heti 5 edzés!

és akkor 2 hónap után már látszani fog valamennyit. fél év után pedig eléggé látható lesz.

DE! haszedsz fehérjét vagy valami mást, 1 hónapot szeded rendszeresen, utána ki kell hagyni 2 hetet, és utána újból elkezdeni. és ez fontos!!!!!!!!

remélem tudtam segíteni.

2011. febr. 1. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

OMFG... utolsónak semmit ne higgy el...

Mekkora marhaság, még szteroidoknál is 6-8 hetes kúrák vannak. Kreatinból sem 30 napos kúrát csinálsz, a fehérje meg normál kaja...

Am sztem a jumbo fos, menjen helyette Protein + CH

2011. febr. 1. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Jumbo egy rakat fos!! 10ből 9embernek szinte sz*rt sem ér, hányinger,hasmenés stb.

100%Whey Protein egy kis vitargo-val, vagy szőlőcukorral keverve edzés után tökéletes! És mehet reggel, este is!:)

Vagy esetleg még amik jók: Whey Gainer (ár/értékbe egyik legjobbnak tartják) Brutal Gainer, Volumass35.

2011. febr. 1. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
42%

A f@szomat ne halgass az utolsóra, edzés után kell szénhidrát azonnal(fehérje is!)!

És ne hagyj szünetet nem gyógyszer az,hanem táplálék,ha kajából nem tudod a megfelelő mennyiséget bevinni kell a tápkieg!Ezek az alapok!

Ha tömegnövelőbe gondolkodsz és nehezen hízol zöld jumbo,ha konnyen,volumass 35 professional!

Sok sikert! És ne halgass senkire aki azt mondja nem kell ch!

2011. febr. 1. 22:17
 8/13 anonim ***** válasza:
21:38-re gondoltam én is csak későn írtam!
2011. febr. 1. 22:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Kell a ch, de a Jumbot elég sokan fikázzák...

Jumbo prof már jobb állítólag...

2011. febr. 2. 18:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Amúgy megy a vitargo és a szőlőcukor mi ha nem ch???
2011. febr. 2. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!