Mit csináljak akkor, ha kattog és 1 kicsit fáj a könyököm minden tricepszgyakorlatnál, de nincs pénzem izületvédőre?
Hát igen, a tricepszgyakorlatok nyírják rendesen a könyököt. Milyen gyakorlatokat csinálsz? Próbáltál mást?
Ha nincs pénzed ízületvédőre, szerintem egy fásli/bandázs segíthet. (csuklónál tök sokat jelent, próbáld ki, hátha könyöknél is.)
mark86
alapos bemelegítés és nyáron is pulcsi+hosszú nadrág!
mark86
akkor nyárimeló és izületvédő! :)
szerintem most hagyd abba a homlokig engedést...
én közel több mint 2 éve szenvedek csonthártya gyulladástól emiatt a sz@r gyakorlat miatt... nem is múlik el semmitől, kentem, vettem könyök szorítót nem kis pénzért, gyógyszer, doki, fizikoterápia semmi...
szóval minél hamarabb hagyd abba szerintem!
Akkor tökömtudja. Próbáld ki az összes tricepszgyakorlatot ami a builderen van fent. Ha még így se tudsz végignyomni egy edzésre való gyakorlatot, akkor az adott szar gyakorlatot nem túl sok ismétléssel /mer szétkoptat a faszba/ Kis súllyal MARHA lassan végezd. Tehát Pl: 12-20 ism. extrém lassú negatív szakasszal /4-6mp/
Esetleg részismétlések végzése. Abban a tartományban nem mozgatod az izületet, ahol fáj.
Persze lehet, hogy hülyeséget irkálok. Ki kell próbálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!