Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak akkor, ha...

Mit csináljak akkor, ha kattog és 1 kicsit fáj a könyököm minden tricepszgyakorlatnál, de nincs pénzem izületvédőre?

Figyelt kérdés
Megjegyezném:helyesen csinálom,nem rángatom,odafigyelek.
2011. máj. 29. 13:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát igen, a tricepszgyakorlatok nyírják rendesen a könyököt. Milyen gyakorlatokat csinálsz? Próbáltál mást?

Ha nincs pénzed ízületvédőre, szerintem egy fásli/bandázs segíthet. (csuklónál tök sokat jelent, próbáld ki, hátha könyöknél is.)

2011. máj. 29. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát ja, a fáslit kipróbálhatod, vagy könyökvédő ami kis nyomást ad.
2011. máj. 29. 13:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Inkább a nyújtásoknál fáj jobban.Homlokraengedés,fejfölött nyújtás,stb.Tolódzkodásnál és letolásnál nincs gond annyira.
2011. máj. 29. 13:28
 4/12 anonim ***** válasza:

mark86

alapos bemelegítés és nyáron is pulcsi+hosszú nadrág!

2011. máj. 29. 13:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Mind2 megvan,de mégis.
2011. máj. 29. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:

mark86

akkor nyárimeló és izületvédő! :)

2011. máj. 29. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem kéne csinálni pl: a homlokra engedést, ami kifejezetten nyíró gyakorlat a könyöknek.
2011. máj. 29. 15:15
 8/12 anonim ***** válasza:

szerintem most hagyd abba a homlokig engedést...

én közel több mint 2 éve szenvedek csonthártya gyulladástól emiatt a sz@r gyakorlat miatt... nem is múlik el semmitől, kentem, vettem könyök szorítót nem kis pénzért, gyógyszer, doki, fizikoterápia semmi...

szóval minél hamarabb hagyd abba szerintem!

2011. máj. 29. 17:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem csinálom,csak mondtam,hogy annál fáj.Sose rakom be az edzésembe.
2011. máj. 29. 20:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor tökömtudja. Próbáld ki az összes tricepszgyakorlatot ami a builderen van fent. Ha még így se tudsz végignyomni egy edzésre való gyakorlatot, akkor az adott szar gyakorlatot nem túl sok ismétléssel /mer szétkoptat a faszba/ Kis súllyal MARHA lassan végezd. Tehát Pl: 12-20 ism. extrém lassú negatív szakasszal /4-6mp/

Esetleg részismétlések végzése. Abban a tartományban nem mozgatod az izületet, ahol fáj.

Persze lehet, hogy hülyeséget irkálok. Ki kell próbálni.

2011. máj. 29. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!