Ha 1kilos vagy 1.5kilos sulyzokat emelgetek attol lefogyok felsö karrol?
Szerintem igenis van ertelme, csak annyi hogy egy kicsit lassabban alakul at a karod mintha nagyobb sullyal dolgoznal.....ennyi!
Kitartast..:)
Egyrészt azért mert egy testrészől fogyni nem lehet fogyni, 1000 szer kitárgyaltuk már miért használd a keresőt! Másrészt azért meg egy egy kilós súlyzó emelgetés semennyire sem dolgoztatja meg a kajraidat még akkor se ha nő vagy.
Most fogyni akarsz vagy erősödni? A kettő együtt nem megy.
Ha fogyni szeretnél aerób edzéssel lehetne meg diétával, ha meg erősödni akkor egy edzésterv kellene teljes testre szintén megfelelő étrenddel.
fogyni akarok és szerintem le is irtam,tornázok is ezt nem irtam oda mert gondoltam hogy egyértelmü hgoy nem csak a sulyzokat emelgetem pl 15percig és akkor ettöl várom a csodát.... nem vagyok hülye!
Szoval csak felsö karra nem tudok torna gyakorlatokat és ha sulyzoval csinálom akkor nem fogok töle erösebb lenni?? ez a kérdésem mert igyis elég erös vagyok de nem vagyok kimondotan dagat de van egy pár kilo feleslegem...53-54kilo vagyok igy érthetö?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!