Stanozolol mellé mit ajánlanál ha Szálkásodni fogyni formásodni szeretnél?
5 éve edzem, havi 20 e.t költök tápkiegre de az csak tartja a szintet , ezért stanát ajánlották ill mellé h kéne még valamit szednem, mivel a Koxokhoz nem értek így itt kérdeznék rá tőled,tőletek h mi az ajánlott ilyen kúra esetén? Stanából napi 25-30 grammot mondtak bevitelre és mellé mindenki mást , szerintetek mi a legeredményesebb?
27\F Várom válaszodat Üdvözlet; Egy amatőr:]
Köszi, bár az edzést kizárt hogy abba hagyom:) egy fajta életmód ez már nálam :) heti 4 edzés nélkül kivagyok teljesen.. mindegy:D a kajára gondoltam igen:)
napi 500gramm csirke, 200 gramm rízs és zöldségek:) napi változatosságban mindig más, ill halat tojást eszek még
folyadék cukormentes üdítők ha van rá lehetőség :) vagy cukoos :\ .. joghurtokat és egyéb tejterméket sokat eszem szeretem őket , ill teljes kiörlésű , rozsos pékárú..
gyümölcsből kevés mert cukros:)
Fél kiló csirkére akarsz koxolni ?
:-))))
Nagyon komoly vagy.
Még szerencse, hogy nem kapsz eredeti Stanozolt, így csak a pénzed dobálod kifelé, ahelyett hogy rendesen ennél....
mark86
ezért kérdeztem hány kiló! fél kiló csirke natúr tömegelésnél kéne! így hogy szálkásítás+kox nagyon karcsú!
Ejj, a macskám többet eszik....
2,5 kiló szegény és nem koxol
:-)))
Fogadjunk, hogy Te is proteinturmixból fedezed a 70 % -ot...
igaz , fehérje turmixból fedezem a fehérje bevitel nagy részét
perpillanat 120 kg és 190 magas
113 voltam 5 hónapja azóta feljött 7 kg ami nem kéne
Mark!
Nem, a kérdezőről van szó.
:-)
120 kiló ?
Nyugodtan egyél 1,5 kiló húst naponta, meg úgy 1 kiló zöldséget.
Hozzátenném, hogy a húsból való fehérje kiemésztése már magában energiaigényesebb, mint a proteinturmix.
Azt hagyd meg edzés utánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!