Hosszú távú futás helyett sprint futás? (bővebben lent)
Elkezdtem egy hete futni kint nap mint nap (kb. 12-15 percet) kijártam és tegnap találkoztam egy kutyával elég durva élmény volt:(:( majdnem megharapott ha nem fogja le a gazdája, a nagy problémám az h nem tudok hol futni a sportpályára nálunk nem lehet bejutni:(:( egész nap zárva van csak akkor van nyitva mikor edzés ill.. mérkőzés van akkor meg én nem szeretnék futni, mert zavar ha ilyen sokan vannak meg félek h eltalál egy laszti:( pedig nagyon szeretek futni. ÉS ez nem ér meg annyit h mondjuk egy kutya megharapjon vagy ilyesmi és azon gondolkodtam h ezt egy sprint futás helyettesítheti e? Igazából izmosodni szeretnék comb vádli téren és h ez is jó e rá? Igazából nem fagyok jó sprint futó de ezt úgy érzem ha kertünkben megtudnám valósítani mert elég hosszú" ahhoz h tudnék sprintelni.
UI: hétfőként és péntekenként eltudok járni egy másik faluba futni a sportpályára de ez nekem kevés"
Előre is köszy mindenkinek meg azt is hogy végig olvastátok
Szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!