Ha futás helyett csak sétálok, az ér valamit?
Sokszor érzem magam gyengének, és nem bírom, nem esik jól a futás. A héten egyszer sem bírtam, de minden nap sétáltam egy órát. (Vizsgaidőszakom van, mentális probléma miatt gyógyszert szedek, az is lelassít)
Plusz főleg csak betonon tudok futni, emiatt a térdem eléggé kivan néha, olyankor természetesen megint nem tudok futni. (Van a közelben egy kis erdő, de sokszor csak sötétedés után érek haza, olyankor oda nem szívesen mennék, így marad a beton :S)
Szeretnék fogyni, hiányzik a mogás, de nem tudom, ér-e a séta valamit. :(
23L, 160 cm, 58 kiló, 55 szeretnék lenni
hogyne érne a legjobb
gyors, monoton tempóba sétálj
én 1 órát szoktam
inkább reggel felkelés után, egy fehérje turmix és utána mehet
Biciklizz kb háromnegyed - 1 órát.
De hajtsd meg rendesen, meg mellé diéta és pár hét alatt eléred az 55-öt ;)
Utolsó: de, arra gondoltam volna. :S hogy legalább mozogjak valamit, ha nem is túl intenzíven
Most például van egy begyulladt szőrtüszőm a bokámnál, egész nap jegelem, hogy este ki tudjak menni, de félek, hogy a futást nem fogja bírni. Még pihnttm egy kicsit.
Tegnap baromi jót tornáztam itthon, ilyen kellemes izomlázam rég volt már, de ma itt van a szobatársam, és így nem fogok tudni (ja igen, mert kollégista vagyok)
Tornázni sokkal jobban szeretek, mint futni, meg attól a térdem is fáj. Tornázni viszont csak akkor tudok, ha egyedül vagyok, ami viszonylag ritkán van, egy héten max 1X, edzőteremre meg nincs pénzem, így marad a futás, amit meg nem szeretek.
Na sikerült futnom 70-80 percet, jól esett és büszke vagyok magamra :)
Ha még olvasstátok: tegnap volt a torna, ma a futás, holnap is legyen valami, vagy pihenjek?
Tulajdonképpen ezt neked kell eldönteni, mert te tudod hogy bírod-e minden nap, vagy nem. De én 1-2 pihenőnapot beraknák (bár a reggeli futás eddig senkinek sem ártott.. :) )
Megjegyzés: 1óra futással kb 500 kalóriát égetsz el. 1kg zsír 9000 kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!