Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kreatin+alkohol, nem baj?

Kreatin+alkohol, nem baj?

Figyelt kérdés
Hello! 3 hónapja elkezdtem kondizni, szépen haladok felfele a súlyokkal, de a magassságomhoz(185 cm) elég kis tömeg(65 kg) társul. Ennek kiküszöbölésére elkezdtem egy kreatin kúrát(meghozza az étvágyam). Ugye, ennek alapja a sejt ozmózis megváltoztatása, az izmokba több víz kerül. Alkohol viszont dehidratál, és egy-egy hétvégi nap, azért nem kis mennyiséget viszek be. Nem kavar be a kettő egymásnak?
2011. máj. 23. 21:13
1 2
 11/13 3rdeye ***** válasza:
én is ezt a kreatin monohidrátot használom, csak a biotecheset, szerintem nem túl jó ráinni, volt hogy én is ittam, de nem sokat, nagyon szarul voltam, minden bajom volt, aludni sem tudtam utána rendesen, nem jó ráinni.
2011. máj. 24. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is 20 év körüli vagyok.

Én nem állom meg mindig, mert nyáron 2 fesztiválon, illetve GT-ben főgólyaként iszom alkoholt, és szilveszterkor, de ennyi. Ki lehet bírni, sőt sokkal jobb így élni, mint naponta beoffolni :D

2011. máj. 24. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:

mark86

én 25 vagyok és antialkesz! nem nézem le azt aki vedel,csak nincs értelme! nekem már nem ez jelenti a szórakozást hanem mozi,kaja,séta, a csajommal!

2011. máj. 24. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!