A fű, alkohol ezek hogy hatnak ha közben gyursz is?
nem tudom, hogy az alkohol katabolikus hatást vált ki, de hogy a "fű" füstje több 100 pszichoaktív hatóanyagot, alkaloidákat tartalmaz, az biztos :) és sokkal nagyobb hatással van a szervezetre mint az etanol.
bár én nem gondolom, hogy maga a fű hátráltatna.. inkább ha valaki rendszeres fogyasztó, az feltételezi, hogy erre szán időt és pénzt, és nem az edzésre, ezért hátráltat. de alkalomszerű fogyasztás nem hiszem hogy a fehérjeszintézist nagyban befolyásolná. gyakori fogyasztás már bizonyára, mert méreg.
Imadom amikor olyanok beszlnek a temarol akik nincsenek benne ,nem tapasztalták sajat magukon.
Ha rendszeresen gyursz ,de neha berugsz ha buli van vagy akarmi,havonta 1-2x az belefer.Nem fog hatraltatni.
Erre nem vagyok buszek de Nekem volt olyan idoszakom amikor heti 3-4x minden este bevoltam b*aszva ,nem ittas voltam hanem tok reszeg.Mivel nekem megvan aza kivaltsagom h szinte soha nem vagyok masnapos ezert igy is rendesn tudtam edzeni,taplalekkiegezsitot szedtem....es igy is jol fejlodtem ,bar ha nem ittam volna biztos meg jobb let volna.
Viszont ezt ne csinald,hagyd a f*szba az alkoholt.ha buli van igyal meg vmit nem mondom de ez max havi 2x legyen.
A fű:
kb. egy eve napi rendszeressgel szívok.minden este ,alvas elott.Es nem hogy hatraltat,de hasznomra valik.Hogy miert?
1.mert ha belovok sokkal jobban alszok,jobban kitudom magam pihenni.
2.A tudőkapcitast noveli ,nem csokkenti.
3.Aki ektomorf testalkatu ,es nehezebben tud hizni,izmot epiteni ,nem tud annyit enni ....hat ha az embert bevan love zabal mint az allat.Ez mondjuk ram nemigaz ,mert en inkabb endomorf testalkatu vagyok,szal nekem vigyaznom kell a kajalassal.
Az viszont teny hogy nincs két egyforma ember, igy minden,mindenkire mashogy hathat.Szal ez csak az en egyeni peldam es senkit se akarok arra buzditani h gyuras mellet igyon vagy szivjon.
En szeretm jol erezni magam.azert gyurok mert jol esik,jobb a kozerzetem.Nincs annal jobb mikor egy jo esti edzes utan az ember hazamegy,lezuhanyzik,kajal, betép es totál lazul....na jo egy jobb dolog meg ennel is van : ha ezekhez meg egy jo dugas is tartsul :D
Viszont ha komolyan ,tenyleg komolyan akarsz gyurni ,akar versenyszeruen, akkor tenyleg inkabb felejtsd el ezeket.
amugy 19eves vagyok ...majdnem 5 eve gyurok,kisebb nagyob kihagyasokkal ,es igy is 100kilo korul vagyok/184cm/,viszonylag jo formaval.
Az viszont biztos hogy ha ezido alatt kokemenyen csak a gyurasra koncentralok es nem csinalok hulyesegeket akkor most jobban neznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!