Az alkohol hogy hat az izomzatra?
Figyelt kérdés
Egy kicsit gyúrni szeretnék. Mármint nem testépítő jelleggel, hanem csak egy kis kiló felszedés(izomzatként), meg hogy elfogadhatóbb külsőm legyen. Arra lennék kíváncsi hogy az alkohol mennyire hátráltatja ezt, mert azt tervezem hogy eljárok kicsit edzeni, de nem tudom, hogy a rendszeres haveri összejövetelek, mikor jól bepiálunk az mennyire árt.2011. aug. 13. 18:57
1/7 dirtboy válasza:
az mit jelent pontosabban hogy rendszeresen,menyire rendszeres???????
2/7 anonim válasza:
Neked semennyire. Csináld nyugodtan.
3/7 A kérdező kommentje:
Heti egyszeres, vagy kéthetente egyszer.
2011. aug. 13. 19:14
4/7 dirtboy válasza:
legyen inkább 1. Különben kérdésedre válaszolva nem tesz neki jót.
5/7 dirtboy válasza:
ja félre olvastam,azt olvastam hogy heti egyszer vagy heti kétszer azért írtam hogy legyen inkább 1,de legyen inkább kéthetente az az ivászat
6/7 oyeacch válasza:
növeli az izmot. az alkohol anabolikus, de főleg a házipálinka.
7/7 anonim válasza:
de katabolikus hatast csak nem valt ki.. mindenesetre sejtmereg, biztos hogy az izomzatnak sem tesz jot. amator szinten viszont nem valoszinu, hogy latvanyosan hatraltatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!