Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kreatin+alkohol, nem baj?

Kreatin+alkohol, nem baj?

Figyelt kérdés
Hello! 3 hónapja elkezdtem kondizni, szépen haladok felfele a súlyokkal, de a magassságomhoz(185 cm) elég kis tömeg(65 kg) társul. Ennek kiküszöbölésére elkezdtem egy kreatin kúrát(meghozza az étvágyam). Ugye, ennek alapja a sejt ozmózis megváltoztatása, az izmokba több víz kerül. Alkohol viszont dehidratál, és egy-egy hétvégi nap, azért nem kis mennyiséget viszek be. Nem kavar be a kettő egymásnak?
2011. máj. 23. 21:13
1 2
 1/13 Neji ***** válasza:
ha van creatinod olvasd el rajta lesz.Nekem is van phxes creatinom és tilos mellé inni.Egyébként miez h megjön az étvágyad a creatintol?ezt a részt nem vágom.
2011. máj. 23. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:

mark86

az kavar be hogy mi a sz@rt akarsz elérni,ha ilyen rohadt fontos hétvégén piálgatni! most ha leírom hogy a szesz üti a kreát akkor nem iszol? vagy azt várod hogy semmi hatással nincs rá?

2011. máj. 23. 21:21
 3/13 A kérdező kommentje:

Creatine monohydrate, California Fitness.

Étvágy lehet a mellé fogyasztott napi 3-4 liter folyadékkal jött meg.

2011. máj. 23. 21:27
 4/13 Neji ***** válasza:
Márk hallottam már olyan creatinrol ami mellé lehet piálni de a gyerek aki mondta semmifejlődést nem láttam rajta...(már mint a crea kúra alatt)lehet h valami kotyvalék volt.xd
2011. máj. 23. 21:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Vagy egyik, vagy másik. Most elkezdtem a kúrát, valószínűleg, akkor befejezem alkohol nélkül. És igen, ezt vártam, köszönöm:)
2011. máj. 23. 21:30
 6/13 anonim ***** válasza:

mark86

nem is az a lényeg! de gondoljatok bele aki 7végén beb@szik rendszeresen az nem veszi komolyan az egészet! a hozzáálláson múlik minden,nekem nem kell bemutatni szétittam magam 5 évig napi 2 doboz cigivel úgyhogy tudom miről beszélek... ;)

2011. máj. 23. 21:34
 7/13 sitch ***** válasza:
pedig én úgy tudom h nincs köze egymáshoz a kettőnek.
2011. máj. 23. 22:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Nézd, én senkinek, aki testépítéssel foglalkozik nem ajánlanám az alkoholt, az alkohol méreg.
2011. máj. 24. 00:16
 9/13 sitch ***** válasza:
ebben teljesen egyetértek.de egy 20as évei körül lévő fiatal srác nem hiszem h meg tudja állni h hétvégente,kéthetente ne hörpintsen kicsit..mondjuk tudni is kell hol a határ.
2011. máj. 24. 00:21
 10/13 Neji ***** válasza:
Érdekes én 20körüli fiatal srác vagyok és nekem fontosabb az edzés mint a pia ezért SOHA nem iszok alkoholt.Nem is cigizek és nem is drogozok.
2011. máj. 24. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!