Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sokat vesztettem? (Kondi+Alkoh...

Sokat vesztettem? (Kondi+Alkohol) BŐVEBBEN LENNT!

Figyelt kérdés
Helyzet a következő:Már kb.:-4-5 hónapja nem voltam bulizni sehol sem.Alig ittam alkoholt.És tegnap ugye amikor lementünk sajnos egy kicsit berúgtam és lelkiismeret furdalásom van emiatt(5-6 Borsodi üveges sör).1,5 éve járok edzeni.Szerintetek milyen hatással lehet rám ez,hogy 4-5 hónapja nem voltam bulizni,alig ittam alkoholt és tegnap pedig egy kicsit berúgtam.Én azért kérdezem mert nagyon szeretem ezt a sportot és nem akarok sokat veszíteni.Hogyha kell nem iszok alkoholt sem,csak ez menjen.
2011. aug. 14. 10:48
1 2
 1/12 oyeacch ***** válasza:
100%
holnapra le fog sorvadni minden izmod, nem lesz tesztoszteron termelésed, és olyan vékony hangod lesz mint a héliumos lufinak.
2011. aug. 14. 10:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez komoly?:O
2011. aug. 14. 10:53
 3/12 oyeacch ***** válasza:
az. ja. nézz meg alkeszokat.
2011. aug. 14. 11:06
 4/12 Ráffájel ***** válasza:
100%

Sajnos... a vérben a lévő szabad TVK molekulák elvesztik a vas transzferrinszaturációs képességüket. Ez közvetlenül hat a herékben termelődő Leydig-sejtekre, sajnos negatívan. Bár a nyakszirti lebeny küldi a tesztoszteron termelő ingereket sajnos nem érnek célba. Ez ideiglenesen leállítja tesztoszteron termelődést ami mint tudjuk negatívan befolyásolja a fejlődést. Erre bizonyíték például, hogy részegen csökken a libidó. Ez csak az első jele a dolognak... az elfogyasztott alkohol mennyiségétől függően akár EGY HÉTIG is lelőheted a tesztó termelésed. Később ez sajnos csak rosszabbodik, hiszen a felgyülemlett ingerek egyszerre zúdulnak rá a mellékherére ami azonnal nagy sebességgel megemeli a vér tesztoszteron szintjét (hatás-ellenhatás). Sajnos ez az állapot nem elég hosszú, hogy bármilyen pozitív hatása legyen. Bár a libidód ismét 100%os sajnos a hajhagymáid már kevésbé örülnek a dolognak. Ilyenkor előfordul hajhullás és egyéb fejbőr irritáció a pattanásokról meg ne is beszéljünk.

Ha nem edzenél az alap tesztoszteron szinted is alacsonyabb lenne így kb a fejfájáson kívül semmit nem vennél észre. Így viszont elég sokat árthatsz a testednek főleg az izmaidnak mert a tesztoszteronhiányos állapotba a test fehérjeszintézise az LDP és HDP nevű hormonok miatt akár a 2xére is növekedhet... ez röviden szólva FELZABÁLJA az izmaid. Persze ez kedvez a zsírlerakódásnak, lásd sörhas.

Most megkérdem szerinted megéri inni?

2011. aug. 14. 11:11
 5/12 oyeacch ***** válasza:
És arányaiban a tesztoszteron csökken, a kortizol növekszik, ami megint katabolikus. De legalább gyulladáscsökkentő, tehát ha fájt a vállad/könyököd akkor az nem fog. De izom se lesz.
2011. aug. 14. 11:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem inni nem éri meg.Nem is szoktam alkoholt fogyasztani.Nagyon régen volt már az,hogy ennyi idő után ittam alkoholt és egy kicsit is berúgtam.:)
2011. aug. 14. 11:19
 7/12 oyeacch ***** válasza:
na akkor elég a piából.
2011. aug. 14. 11:24
 8/12 A kérdező kommentje:
De komolyan kérdezem,sokat vesztettem?
2011. aug. 14. 11:26
 9/12 oyeacch ***** válasza:
Hát, eléggé.
2011. aug. 14. 11:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 14. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!