Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen vesztettem el, de...

15 évesen vesztettem el, de nem teljesen önszántamból. Hogy tegyem ezen túl magam? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

15 évesen összejöttem egy sráccal. Érdekes ember volt, pár évvel idősebb is.. ez imponált,és szimpatikus volt a felfogása. Aztán ahogy egyre jobban ismertem meg, úgy ábrándultam ki. Szakítottam vele, de nem volt hajlandó elfogadni feszt rámjárt,hívogatott,10"oldalas" smseket írogatott. Közölte velem, hogy nem hiszi el hogy nem vagyok belé szerelmes,biztos valami külső hatás miatt utasítom el. Tudni kell,hogy titokban jártunk,mert a szüleim nem örültek volna akkor még hogy van barátom. Tehát rám erőltette magát,folyton mondogatta hogy szeret, és megzsarolt,hogy ha nem megyek vissza hozzá, közli a szüleimmel,hogy titokban jártam vele. Főleg azzal jött hogy apumnak kitálal...

Aztán próbáltam megbarátkozni a gondolattal,hogy "ezt dobta a gép"... folyton rettegtem hogy mi lesz ha elmondja apuméknak,és egyszer csak valahogy megtörtént. Már pedzegette ő, de én még nem akartam, csak mindig az lebegett a szemem előtt,hogy mi lesz ha beárul.Nem értem már így utólag hogy miért féltem attól hogy anyámék rájönnek hogy pasim van.. csak besza.i voltam :S Azután az eset után elmondtam hogy ő van nekem, be is mutattam, aztán elzavartam a francba. Azóta is sírnom kell ha eszembe jut mit csináltam.. ő volt nekem az első. nem fájt, nem volt durva, de undorodok magamtól azóta is. Senkinek sem mondtam ezt el... a kapcsolataimra hálistennek nem nyomta rá a bélyegét,van egy 2.5 éves kapcsolatom és boldogok vagyunk. De ezt még neki sem mertem elmondani... el kellene? hogy verjem ki a fejemből a történteket??:(

2011. febr. 23. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kicsit homályos.. , lefekdüdtetek?
2011. febr. 23. 23:16
 2/14 A kérdező kommentje:
le,sajnos:( akkor az egyszer..
2011. febr. 23. 23:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

a múlt az múlt, sokaknak meg kell birkózniuk bizonyos emlékekkel, és az erőszak valamilyen formáival.

szerintem tanuld meg, hogy soha többé ne engedj semmiben senkinek (nem az ésszerű kompromisszumokra gondolok) tanulj önvédelmet és keményítsd meg magad, hogy később semmi ilyen ne lehessen.

vicces, de nekem is van rossz elmékem, amit úgy érzem bár nem nyomja rá a bélyegét a mindennapjaimra, de mégsem fogom soha elfelejetni.

20F

2011. febr. 23. 23:34
 4/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ:) Am azt kihagytam h 19 éves vagyok. Bár nem oszt nem szoroz..csak mondom:)
2011. febr. 23. 23:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Vascsővel kéne agyonverni az ilyet. A hasonlók miatt lelki sérült minden második lány.
2011. febr. 23. 23:50
 6/14 anonim válasza:
nyugodtan elmondhatod a barátodnak, ha normális és szeret. ha nem az, akkor meg mindegy.
2011. febr. 24. 00:07
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

hogy verjem ki a fejemből a történteket??:(

légkalapács!

2011. febr. 24. 00:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Én meg az életem első csókjához képest rá 38 órára már szűz se voltam.Rávezettet a srác.ő se és én se voltam szerelmes.Később rájöttem hogy én mégis szeretem, de ő nem cska barátként.akkor 1x voltunk együtt végig,meg 1x még egy ideig,csak "beragadt" a gumi és le is álltunk.Így elméletileg 2x volt bennem,de 1x mentünk végig. Eléggé zavar a történet és elegem van magamból,pedig én akkor már majd' 18 éves voltam,a srác 28.

18L

Ja és kihat az ismerkedésemre,hogy ennyire könnyűvérű voltam akkor,pedig nem akartam elveszíteni a szüzességem.

2011. febr. 24. 01:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellett volna hagyni, hogy elvakítson a csávónak a külseje. Olyat kellett volna keresni, aki kevésbé szép talán, de nem is ilyen suttyó.
2011. febr. 24. 09:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Mondd el. Ha elég intelligens a dologhoz és elég megértő, akkor sokat segíthet.
2011. febr. 24. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!