Szerintetek h tudnám ki gyúrni maga jól 1 nyár alatt?
1 kb 45kg-os 165cm magas szálkás gyerek vagyok és nem tom h mit kéne tennem h jól kigyúrjam magam,pénzem meg máshoz kell nem kondira, így én is otthon szoktam edzeni...
igazán jól jönne vkinek a segítsége.
Ez hülyeség...egy nyár alatt semmikép nem.
Még ha steroidot szedsz se.
Nincsenek csoda szerek hiába mindenki azt mondja.
ez egy nagyon lassú sport.
évekbe tellik nem hónapokba.
ja és előző vagyok..sajnos ez egy áldozatokat igénylő sport:/ tehát azt a pénzt amit másra költesz valószínűleg erre kéne:S tehát, ha nem vagy hajlandó vagy nem tudsz érte áldozni akkor inkább el se kezd.
Mert nem fogsz fejlődni.
Mivel 45kg vagy és most kezdenéd el az edzést ezért szerintem egy nyár alatt simán tudsz látható eredményeket elérni, még akkor is, ha otthon edzel eszközök nélkül. Viszont nem elég annyi, hogy néha gyúrogatsz meg ilyenek. Ha komolyan gondolod, akkor járj utána, hogy mit hogy kell csinálni. És ami a legfontosabb az a megfelelő kajálás.
Amit én ajánlanék az hetente 3 edzés úgy, hogy egy izomcsoportot egyszer dolgoztatsz meg. Emellett 5-6 étkezés naponta 2-3 óránként.
Ha már elkezdted és úgy érzed, hogy nincs eredménye, akkor szinte biztos, hogy nem eszel eleget.
Ha ezen az oldalon elolvasod az alapismereteket, akkor az hatalmas segítséget fog adni azzal kapcsolatban, hogy mit hogyan kell csinálni és hogy működnek a dolgok: [link]
3-4 hónap alatt ha rendesen kajálsz és edzel szép testre tehetsz szert. nyilván nem lesz hatvanas bicód, de felszedhetsz 5-6 kiló izmot, ami meglátszik.
de fontos, hogy zabálj mint állat fehérjét és szénhidrátot, különben nem fogsz megnőni.
koksszal menne 2 hét alatt is, saját szememmel láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!